Rozet verloot plek voor bedrijfsexposure
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Rozet Geplaatst op: 20-02-2019

Rozet verloot plek voor bedrijfsexposure

Deelnemers aan het ondernemersonderzoek maken kans op bijzondere exposure in het Rozet-gebouw in Arnhem

Deze week zet Rozet een korte enquête online om te onderzoeken in hoeverre ondernemers op de hoogte zijn van alle mogelijkheden die Rozet biedt voor hen. Ayse Yildiz van Rozet Zakelijk verloot daarbij een prominente plaats in het Rozetgebouw waar de ondernemer een week lang zijn of haar bedrijf kan promoten.

Congres

Ayse: “Veel ondernemers weten de weg naar Rozet al te vinden voor bijvoorbeeld een congres, een lezing of een vergadering, maar dat we ook trainingen in ons aanbod hebben is nog niet zo bekend. Hoe kun je op een creatieve manier vergaderen, hoe kun je effectief vergaderen, dat soort trainingen hebben we allemaal.”

Netwerk

Dat Rozet daarbij ook een netwerkfunctie kan vervullen, is ook nog niet zo bekend. “We kunnen een netwerkclub opzetten, gekoppeld aan kunst, maatschappelijk ondernemen of wat je ook maar kiest. Het betekent altijd meerwaarde voor de ondernemer en zijn relaties of personeel.”

Zorg uit handen

Ook een tentoonstelling, een productpresentatie of iets dergelijks kan prima in het veelzijdige Rozetgebouw worden gehouden, waarbij Rozet de organisatie op zich kan nemen. Ayse: “We nemen dan de ondernemer alle zorgen uit handen. Rozet is zo veelzijdig; we hebben echt meer dan je denkt!” Rozet krijgt jaarlijks 1 miljoen bezoekers over de vloer. De enquête is te vinden onder https://nl.surveymonkey.com/r/N768KRC

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Rozet

Agenda Activiteiten

08 okt

18:25
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

18:25
Locatie: Rozet

OKA in Rozet