Societeit Gelre gaat off-road
Redacteur: Jan Adelaar | Fotograaf: Jan Adelaar Geplaatst op: 25-01-2019

Societeit Gelre gaat off-road

Maandag 21 januari was de eerste bijeenkomst van Sociëteit Gelre van 2019 bij autodealer Kien in Velp (Alfa Romeo, Fiat, Jeep, Dodge dealer). Daar was de mogelijkheid om mee te rijden met een Alfa Stelvio met aan het stuur coureur Lars van ’t Veer, of om met een heuse 4X4 Jeep Wrangler een uitdagend parcours af te leggen, en dat onder het genot van een Winterse BBQ verzorgd door Brasserie de Boerderij.

De belangstelling voor deze bijeenkomst van Sociëteit Gelre was groot. Het was een bijzonder gezellige en geslaagde avond. Hierbij enkele foto’s van Jan Adelaar van deze bijeenkomst.

Sociëteit Gelre is een businessclub van en voor ondernemers en andere zogenoemde ‘beslissers’. Het zijn fijnproevers in de ruimste zin van het woord. Velen hebben een hart voor de paardensport. De leden versterken en intensiveren hun netwerk op een plezierige manier. Top restaurants, bijzondere in-house bijeenkomsten bij leden en leuke borrellocaties zijn het toneel van ons samenzijn.

De businessclub op hoog niveau kenmerkt zich doordat gezelligheid en business hand in hand gaan. Sfeer staat voorop, hetgeen zorgt voor verbinding van de leden. De variëteit van de leden kenmerkt Sociëteit Gelre.

Het spectaculaire sluitstuk van een lidmaatschapsjaar is het jaarlijks evenement Outdoor Gelderland, zowel een bijzonder evenement voor paardensportliefhebbers als andere belangstellenden. Sociëteit Gelre fungeert als gastheer voor haar leden tijdens het event en biedt hen een VIP behandeling (toegang tot vip ruimtes en VIP parkeerplaatsen etc.).

Meer informatie is te vinden op http://societeitgelre.nl.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

23 mei

22:43
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

22:43
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze