Teambuilding met de pollepel
Redacteur: Klaas Dijkstra | Fotograaf: Monique Dijkstra Geplaatst op: 11-02-2019

Teambuilding met de pollepel

Steeds meer bedrijven, organisaties en particulieren kiezen ervoor om teambuilding te combineren met een culinaire uitdaging. Maître Klaas Dijkstra van Kookstudio Velperbroeck krijgt wekelijks meerdere groepen mensen die in zijn kookstudio deze uitdaging aangaan.

Samen

Dijkstra: “Onze aanpak werpt inderdaad zijn vruchten af. We scoren met onze teambuildingssessies voor b2b en voor de particuliere klant met de AH-Kookclub en de Kookclub Regiobode. Voor alle partijen is het onderhouden van contacten in combinatie met kookplezier het doel. Het mooie van samen koken is dat je twee vliegen in één klap slaat. Het hechten van je team en ook gewoon lekker eten. Je gaat juist anderen extra waarderen als blijkt dat er samen heerlijke gerechten gemaakt worden.”

Gado Gado

De eerstvolgende beschikbare avond in de kookstudio is dinsdag 19 februari. Dijkstra: “Wat we koken op de 19e? Oh dat is echt genieten. We maken Gado Gado als voorgerecht, nasi goreng als hoofd en lychees cocktail als dessert. Ja, dit is echt perfect voor groepjes collega’s die even, voor een heel schappelijke deelnameprijs, willen ontspannen. De prijs? €25,-- per persoon, inclusief twee drankjes.”

Boeken op de website of bel Klaas Dijkstra op 06 53 25 56 38.

                         

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Monique Dijkstra

Agenda Activiteiten

23 mei

21:54
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

21:54
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze