Tweede expositie Vormforensen op 31 augustus: Dubbelglas
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 06-08-2018

Tweede expositie Vormforensen op 31 augustus: Dubbelglas

Op 31 augustus 2018 openen De Vormforensen de tweede Dubbelglas expositie in hun studio. Onder de naam Dubbelglas zullen De Vormforensen in totaal in 2018 drie grafische exposities realiseren. De eerste editie stond in het teken van; This is news! Is this news? Komende editie staat in het teken van; This is paradise! is this paradise?

no 2: This is paradise! is this paradise?
In de zomer trekken wij met ze allen naar bungalowparken, campings, verre landen, resorts en vakantiehuizen met plastic palmbomen en kunstgras. Maar ook onze eigen stad, herbergt vele beloofde mini-landen en paradijzen. Wij gingen opzoek naar Arnhemse paradijzen. Van tropische tuin tot zwemparadijs, welke plekken maken beloftes zoals wij deze normaal zien in vakantiebrochures.

Vanaf 17.00 is de tweede raam-expo van Dubbelglas te bezoeken in de studio van De Vormforensen aan het Transformatorplein 4. Naast toelichting van de ontwerpers is er ruimte voor een vrijdagmiddag borrel, het bezoeken van de expositie en er zal een mogelijkheid zijn om het werk te bekijken en bespreken.

 

Transformatorplein
Sinds 2017 zijn De Vormforensen gevestigd aan het Transformatorplein. Een wijk vol met ateliers, studio’s en tentoonstellingen.

 

De Vormforensen
De Vormforensen is het grafisch ontwerpbureau van Annelou van Griensven en Anne-Marie Geurink. Zij realiseren eigen project binnen het domein van graphic anthropology.

Kijk voor meer informatie op https://www.devormforensen.nl

Dubbelglas – 31 aug 2018 - 17.00 – 20.00

Transformatorplein 4, 6827 AC Arnhem

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

19 feb

06:31
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

30 jan

06:31
Locatie: Rabobank Apeldoorn, Eendrachtstraat 133, 7336 AC

Nieuwjaarsbijeenkomst Apeldoorns Business Collectief