Vitaliteit als thema in Betuwe Netwerk
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: eigen illustratie Geplaatst op: 22-08-2019

Vitaliteit als thema in Betuwe Netwerk

Business Netwerk Betuwe is donderdag 19 april vanaf 09.00 uur te gast bij Marcel Weber van Bij Edison, De Culinaire Ontmoetingsplaats te Wijchen.

Deze ochtend neemt Rik van der Sar van Fitlife Coach de deelnemers aan de netwerkbijeenkomst, door middel van reflecterende vragen en nieuwe inzichten, mee in het thema vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. 

Lekker in je vel

“Hoe vitaal ben jij?”, is de vraag waar het om draait. “Wanneer je niet lekker in je vel zit, weinig energie hebt of moet werken met pijnklachten, leidt dit niet tot een optimaal functioneren. Fitte mensen zijn belastbaarder, productiever en vrolijker. Vandaar dat er voor elke onderneming winst zit in het structureel stimuleren van een optimale vitaliteit. Dit bevordert de duurzame inzetbaarheid en daar zitten veel voordelen aan. Bedrijven die inzetten op duurzame inzetbaarheid kunnen op de korte en lange termijn een lager ziekteverzuim, meer werkplezier en een hogere arbeidsproductiviteit verwachten.”

Sociale onderneming

Over ‘Bij Edison’ in Wijchen, zeggen de netwerkorganisatoren: “Een inspirerende plek waar je terecht kunt voor kookworkshops, vergaderingen, lunches, trainingen en flexwerken. Bedrijven als Het Kookcollege Wijchen en Happy Dish zijn in dit culinair centrum gevestigd. Maar ook formules als Vergaderen aan de Keukentafel of de Weber Grill Academy. De gemeenschappelijke deler is het ontmoeten van elkaar, zoals collega's, familie, vrienden of alleen. Bij Edison laat zich typeren als een sociale onderneming en biedt als ontwikkelbedrijf trajecten aan voor mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Vrolijk, energie, eenvoud, betrokken, fris en schoon, duidelijk en professioneel zijn de 7 geformuleerde elementen van het Bij Edison team.”

Netwerkbijeenkomst van 09.00 tot 11.00 uur, aanmelden via  http://businessnetwerkbetuwe.nl/

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

eigen illustratie

Agenda Activiteiten

26 sep

03:00
Locatie: Retiro

SJOA ledenborrel

10 sep

03:00
Locatie: zalencentrum Staring in Zevenaar

Bedrijvenmarkt Zevenaar