Winnaressen verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 zijn bekend
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Rachel Bosman, Sharabande fotografie Geplaatst op: 30-03-2018

Winnaressen verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 zijn bekend

Zes winnaressen gingen in hun categorie op donderdag 29 maart met de titel Zakenvrouw Stedendriehoek 2018 naar huis. Marieke Ruijvekamp van Salon Rebel uit Deventer won als ‘Young Talent’ en mocht ook de publieksprijs in ontvangst nemen.

Hella Soethof en Ilona de Haan van FEM!, organisatoren van de verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek, reikten de prijzen uit in Ovvice Apeldoorn. Winnares in de categorie Creative Brain werd Renske Kruitbosch van Kruitbosch Communiceert uit Terwolde. Delia van de Vrugt van Uut Twelle uit Twello won in de categorie Local Wonder Woman en Miranda ter Voorde van Meesterlijk Geschikt uit Apeldoorn ging met de titel National Wonder Woman naar huis. In de categorie Power Woman werd Susanne Koopman van Yalisa’s Bruidsmode uit Apeldoorn tot winnares uitgeroepen en Maureen van Haaren van Promotions by Maureen uit Apeldoorn won in de categorie Independent Woman.

Vakjury

In totaal werden er volgens de organisatoren 10.280 stemmen uitgebracht in de verschillende categorieën. Daarnaast verdeelde ook de vakjury punten. De jury beoordeelde op website, social media activiteiten, product/dienst en onderscheidend vermogen van het bedrijf. De publieksprijs wordt toegekend aan de zakenvrouw die van alle genomineerde vrouwen de meeste stemmen krijgt. Met 340 stemmen won Marieke Ruijvekamp. De verkiezing Zakenvrouw Stedendriehoek werd voor het eerst in 2017 in Deventer gehouden.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Rachel Bosman, Sharabande fotografie

Agenda Activiteiten

19 feb

04:22
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

18 dec

04:22
Locatie: Heijenoordseweg 5 Arnhem

Kerstborrel Ronald McDonald Business Breakfast Club