Xsensible Nijmegen wint weer Gouden Schoen Award
Redacteur: André Sonneville | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 18-03-2019

Xsensible Nijmegen wint weer Gouden Schoen Award

Niet eerder kwam het voor dat de Gouden Schoen Award twee keer vlak achter elkaar werd gewonnen door een schoenenmerk. Maar het Nederlandse schoenenmerk Xsensible, ontwikkeld door familiebedrijf NIMCO Nijmegen, heeft het voor elkaar gebokst.

In 2016 mocht CEO Max Krol de prestigieuze prijs al in ontvangst nemen en op 5 maart won het schoenenmerk opnieuw met haar Xsensible Stretchwalker die zich kenmerkt door het blokje onder de zool.

De Gouden Schoen Award wordt door brancheorganisatie ANWR-Garant uitgereikt aan het best verkochte schoenenmerk van Nederland. CEO Max Krol: "Dat we deze prachtige prijs opnieuw hebben gewonnen, is echt heel erg mooi nieuws. Opnieuw waren alle winkeliers unaniem in hun beslissing en kozen Xsensible als beste merk."

De prijs werd op de internationale schoenen- en lederwarenbeurs in schoenencentrum C.A.S.T in Nieuwegein overhandigd door ANWR-Garant directeur Dennis Beute.


Bij de foto: In het midden Max Krol met de door de branche toegekende Gouden Schoen Award, die hij voor de tweede achtereenvolgende keer in ontvangst mocht nemen.  

Auteur Geschreven door:

André Sonneville

Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

23 mei

19:19
Locatie:

RAN Business ontmoet in De Vereeniging

18 apr

19:19
Locatie: Peeze, Ringoven 36 Arnhem

Bedrijfsbezoek VNO-NCW bij Peeze