Mediaspecialist: Marco van Nek

Marco van Nek

Marco van Nek

Journalist met 25 jaar dagbladervaring bij De Gelderlander en het Noordhollands Dagblad. Begon tijdens zijn studie aan de Academie voor Journalistiek en Voorlichting als popscribent bij De Gelderlander en de tijdschriften OOR en EGO. Bij De Gelderlander werden daar snel regiojournalistiek, rechtbankverslaggeving, kunstredactie en eindredactie aan toegevoegd. Ging tegelijkertijd aan de slag voor persbureau Altekst, als samensteller van nieuwsbrieven en een subsidie almanak voor de agrarische sector. Maakte in 1996 de overstap naar het Noordhollands Dagblad. Was regioverslaggever in verschillende Noord-Hollandse gemeenten en als waarnemend chef van een regioredactie verantwoordelijk voor planning en eindredactie. Heeft verder ervaring met vormgeving en web-cms.


Ben je nieuwsgierig naar wat Teksthelden voor jou kan betekenen? Wil je meer informatie over de mogelijkheden? Of direct een offerte opvragen? Neem gerust contact op via onderstaande gegevens of vul het contactformulier in. Teksthelden laat dan snel van zich horen.


Teksthelden
Marco van Nek
06-28464216
info@teksthelden.com

KvK: 64019861
BTW: 161713993B01
Rek.nr: NL66 KNAB 0254 875 238

Bedrijfsnaam: Teksthelden
E-mailadres: marco@teksthelden.com
Mobiel: 06-28464216
Social Media
Competenties

Over Teksthelden

Rake woorden die pakken en prikkelen

Veelzijdig
Teksthelden is een veelzijdig tekstbureau dat alles verzorgt op het gebied van tekst en concept. Of het nu gaat om een journalistiek artikel, een webtekst, een aansprekende blog of pakkende nieuwsbrief: Teksthelden zet niet alleen letters op papier, maar denkt mee over inhoud en context. Een goede tekst bestaat immers uit meer dan een verzameling juist geformuleerde woorden en zinnen. De boodschap moet mensen raken, pakken en prikkelen.

Helpende hand
Teksthelden stopt niet bij een goed geproduceerde tekst. Ben je op zoek naar een ervaren journalist voor dagblad, tijdschrift of eenmalige uitgave? Een woordtovenaar voor een snelle reclametekst? Iemand die kan redigeren? Of een klankbord bij het inhoudelijk maken van je website of blog? Neem gerust contact op. Teksthelden helpt waar mogelijk.