Achterhoekse Innovatieprijs gaat tweede editie in
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: Jacob Schreuder Geplaatst op: 20-11-2018

Achterhoekse Innovatieprijs gaat tweede editie in

De inschrijving voor de tweede editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs is geopend. Nog dit jaar kunnen bedrijven zich melden, die hun technologische innovaties onder de aandacht van ondernemend en innoverend Nederland willen brengen.

Met deze landelijke competitie zijn mooie prijzen te winnen, die bedrijven met baanbrekende producties of diensten verder kunnen brengen. Voor de winnaar van de competitie zijn duurzame prijzen weggelegd. Niet alleen voor de korte termijn.

Naast een speciale trofee en bijbehorende aandacht van de media is een geldprijs van 5000 euro te winnen en voor 1500 euro aan mediabudget. Maar ook wordt de winnaar een netwerkdiner aangeboden met een autoriteit op het vakgebied van het winnende bedrijf. Tenslotte wordt het bedrijf uitgenodigd voor een lentediner met ‘politiek Den Haag’.

Over de grenzen

Iedere ondernemer uit elke branche die technologisch innoveert kan meedoen aan de tweede editie van de Achterhoek Open Innovatieprijs. De jury kijkt nadrukkelijk over de streekgrens heen, want heel Nederland onderneemt en innoveert.

Tijdens de uitreiking op de Ondernemersavond op 14 maart 2019 komen ondernemers uit alle windstreken bij elkaar om waardevolle ervaringen te delen. Dus ook bedrijven uit bijvoorbeeld Groningen, Zeeland of de Randstad kunnen hun baanbrekende technologische innovaties insturen.

Meedoen kan als bedrijven aan de volgende voorwaarden voldoen:

  • De innovatie moet technologisch zijn
  • De innovatie is ontstaan uit een aantoonbare (keten) samenwerking
  • De ondernemer laat in de praktijk zien dat het product goed werkt óf dat er een prototype is
  • Het product of de dienst is al op de markt óf dit gebeurt binnen 12 maanden

Voldoet het product of de dienst, dan ontvangt de onderneming twee toegangskaarten voor de Ondernemersavond. Wie tot de drie genomineerden behoort, krijgt vier kaarten voor de geheel verzorgde avond op 14 maart waarop de Achterhoek Open Innovatieprijs wordt uitgereikt.

Aanmelden 

Info  

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

Jacob Schreuder

Agenda Activiteiten

08 okt

00:55
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:55
Locatie: Rozet

OKA in Rozet