Blind voor denkfouten? Wat doe je met weerstand?
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Jose Peters Geplaatst op: 09-12-2019

Blind voor denkfouten? Wat doe je met weerstand?

Op donderdag 19 december 2019 zijn de leden van Business Netwerk Betuwe te gast bij Premium Partner Mercure Hotel Nijmegen Centre. Als gastheer van deze ochtend laat General Manager Jurriaan Theloosen de deelnemers graag proeven van de grenzeloze gastvrijheid van zijn hotel. Als spreker is er Etienne Kreutzer.

Jose Peters: "Etienne Kreutzer is organisatieadviseur bij Stendig-advies. Hij neemt ons mee in de mogelijkheden die 'de zachte kant' bieden. Want ja, we hebben allemaal genoeg kennis in huis. Maar we weten ook dat kennis en argumenten een ander niet altijd overtuigen. Soms krijgen we zelfs te maken met weerstand en blijken we blind voor de denkfouten die we maken. En snappen we niet waarom die ander nu niet enthousiast is. Daarom is inzicht in competenties en gedrag, in die zachte kant, steeds belangrijker. Voor je eigen ontwikkeling, om overtuigend te zijn richting je klanten en om je concurrentie voor te blijven.

Concrete tips

"Verwacht deze ochtend concrete tips over het veranderen van 'gedrag', 'cultuur' en 'communicatie'. En een aantal momenten die vragen om zelfreflectie. Want als we eerlijk zijn, willen we allemaal wel iets veranderen, hebben we grootse plannen voor 2020 en misschien al wel de goede voornemens in ons achterhoofd. Maar wat moeten we dan nu alvast doen om er voor te zorgen dat we deze plannen ook écht gaan uitvoeren en dat we ze succesvol uitvoeren? Je gaat de eenvoudige en waardevolle antwoorden deze ochtend leren."

09.00 uur: Ontvangst met koffie/thee en lekkere kersttraktatie

09.30 uur: Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Jurriaan Theloosen, General Manager van Mercure

09.35 uur: De gastpresentatie wordt verzorgd door Etienne Kreutzer van Stendig-advies

10.00 uur: Vrij netwerken


 LOCATIE:

Mercure Hotel Nijmegen Centre, Stationsplein 29, 6512 AB Nijmegen

Aanmelden 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Jose Peters

Agenda Activiteiten

08 okt

14:35
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:35
Locatie: Rozet

OKA in Rozet