Bouwen aan een snel groeiend bedrijf
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: website Geplaatst op: 27-10-2019

Bouwen aan een snel groeiend bedrijf

Bastiaan van den Noort is de inspirerende spreker tijdens de BitterBallenBorrel op 31 oktober in het Grand Cafe van Facility Point Arnhem op de Meander 251. Bastiaan helpt met zijn bedrijf Impact Masters doorgroeiende ondernemers hun bedrijf te laten groeien naar het volgende niveau. Hierover geeft hij masterclasses, groeiprogramma’s en business coaching. Bastiaan heeft inmiddels meer dan 200 bedrijven mogen trainen en coachen en heeft gedoceerd op de Universiteit van Amsterdam en op Nyenrode Business Universiteit.

De BitterBallenBorrel is een landelijk zakennetwerk dat elke maand georganiseerd wordt. De bitterballen zijn net als de toegang en het parkeren gratis, de consumpties zijn voor eigen rekening. Na de korte inleiding van Bastiaan is er volop gelegenheid om te netwerken. Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.


PROGRAMMA donderdag 31 oktober

17.00 uur Netwerken met ballen
18.30 uur Lezing Bouwen aan een snel groeiend bedrijf !
19.15 uur Verloting “Pitch Het Bedrijf”
20.00 uur Afsluiting

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, als je je wilt aanmelden kan dat kan op de website of door ons even te mailen.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

website

Agenda Activiteiten

08 okt

13:45
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

13:45
Locatie: Rozet

OKA in Rozet