Business Netwerk Betuwe bestaat 5 jaar
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 10-09-2019

Business Netwerk Betuwe bestaat 5 jaar

Donderdag 19 september 2019, op het eerste BNB event na de zomervakantie, vieren de leden van Business Netwerk Betuwe het 5-jarig jubileum! Een mooie mijlpaal om uitgebreid bij stil te staan. 

Organisator Jose Peters: "Exclusief sponsoren, (premium) partners en leden van Business Netwerk Betuwe zijn op deze feestelijke ochtend te gast bij Sterrebosch, een veelzijdig horecabedrijf en al sinds 1908 een begrip in de wijde omgeving. Sterrebosch is een gemoedelijk familiebedrijf waar gastvrijheid, kwaliteit en gezelligheid hoog in het vaandel staan. Premium partner Geert Sanders ontvangt ons met al zijn gastvrijheid op de nr.1 feestlocatie in Wijchen.

Gezamenlijk proosten we op het jubileum en maken we een flitsende start met een feestelijk programma, waarin een gastoptreden van één van de beste piano entertainers Kevin Siebelink! Verder zijn er smakelijke hapjes, verzorgd door Servontyn Catering, een heerlijke wijnproeverij van Wijnhandel Halve Morgen en een leuke demonstratie 'chocolade maken' door Chocobreak! Kortom, het zal ons aan niets ontbreken om er een fantastische ochtend van te maken!"

Adres Sterrebosch: Kasteellaan 6, 6602 DE Wijchen. Aanvang: 9.00 uur.
Aanmelden


Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

22:31
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

22:31
Locatie: Rozet

OKA in Rozet