Business Netwerk Betuwe gaat naar Wijnbouwcentrum Groesbeek
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen beeld Geplaatst op: 28-03-2020

Business Netwerk Betuwe gaat naar Wijnbouwcentrum Groesbeek

Op donderdag 17 mei is Business Netwerk Betuwe te gast bij het Nederlands Wijnbouwcentrum, gelegen in de prachtige wijngaard omgeving van wijndorp Groesbeek en sinds april ´kers´vers lid van Business Netwerk Betuwe. Het Nederlands Wijnbouwcentrum is een sociaal, ecologisch en economisch duurzaam centrum dat zich richt op biologische wijnbouw, wijnproductie, wijnanalyse, wijnopleidingen, wijnhandel en wijnbeleving. 

Het centrum leent zich daarbij uitstekend voor zakelijke bijeenkomsten en -evenementen, evenals voor familie- en bedrijfsuitjes. Gastheer Adam Dijkstra, wijnmaker en directeur van Wijnhoeve de Colonjes en het Analyse Centrum Colonjes, wil het netwerk deze ochtend graag inspireren en gastvrij ontvangen op deze uitgelezen plek voor alles op het gebied van wijn en wijnbeleving.

Wijnbouw in Nederland
Adam Dijkstra volgde de vierjarige opleiding tot Wijnbouw technisch ingenieur en oenoloog. Onder het dak van het Nederlands Wijnbouwcentrum maakt hij onder andere wijnen van de Colonjes. Adam is met zijn enorme kennis op het gebied van wijnbouw één van de dragers van het Nederlands Wijnbouwcentrum. Hij zal ons deze ochtend meenemen in de wereld van de Nederlandse wijn.

De bijeenkomst is op donderdag 17 mei 2018 en begint om 9.00 uur met koffie/thee en lekkernijen. Om 09.30 uur is er een welkomstwoord en ontvangst door gastheer Adam Dijkstra. Om 09.40 uur is er de mogelijkheid voor een korte rondleiding door het centrum. Van 10.00 - 11.00 uur uur is het netwerken. Adres: Nederlands Wijnbouwcentrum, Bredeweg 2, 6562 DE Groesbeek.


Aanmelden via de website
Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen beeld

Agenda Activiteiten

08 okt

16:02
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

16:02
Locatie: Rozet

OKA in Rozet