Business Netwerk Betuwe maakt belastingen leuk
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen beeld Geplaatst op: 11-11-2019

Business Netwerk Betuwe maakt belastingen leuk

José Peters: “Jan Rolleman is fiscalist bij AMD automotive fiscalisten. Hij neemt ons deze ochtend door middel van een interactieve kennisquiz mee in de actuele ontwikkelingen rondom auto en fiscus. Verwacht van Jan geen 'droog' verhaal met een opsomming van wetsvoorstellen, maar wél een gezonde dosis 'droge' humor in een praktisch overzicht hoe jij er in jouw onderneming voor kunt zorgen dat autorijden ook fiscaal leuk blijft."

"Een greep uit de onderwerpen: Welke fiscale mogelijkheden zijn er dit jaar nog? Wat is een slimme timing voor je investeringen? Wat is een goed moment om elektrisch te gaan rijden? Kan ik als ondernemer niet beter privé in mijn auto investeren? Kortom, Jan zal ons met zijn enorme vakkennis en bescheidenheid op smeuïge en heldere wijze antwoord geven op al deze vragen uit de praktijk. Na deze korte presentatie zal autofiscaliteit zeker geen grijs en mistig gebied meer zijn!”

Bij Zijm draait het uiteraard om auto’s, maar nog meer om de mensen die er in rijden, gaat José verder. "Zijm senior heeft immer de klantvriendelijkheid hoog in het vaandel gedragen en ook zijn opvolgers verliezen de klant en zijn wensen geen moment uit het oog. Al ruim 60 jaar streven de medewerkers van Zijm ernaar om een band met de klanten op te bouwen, die is gebaseerd op vertrouwen en kwaliteit. Naast verkoop en onderhoud biedt Zijm onder andere ook financieringen en verzekeringen, leasing en zakelijke verhuur, onderdelen, accessoires, schadeherstel en ruitreparaties."

José besluit: "Door deze aanvullende diensten kan de klant voor zijn auto bij één winkel (one-stop-shopping) terecht. Men weet Zijm te vinden en op donderdagochtend 21 november weten wij Zijm ook te vinden! Premium partner en gastheer Mark Puijpe, Business Unit Manager Zijm Zakelijke Markt, ontvangt de netwerkers van Business Netwerk Betuwe voor een mooie bijeenkomst op de locatie aan de Nieuwe Dukenburgseweg 13 te Nijmegen en heeft ervoor gezorgd dat het ons aan niets zal ontbreken om er samen een geslaagd netwerkevent van te maken!

09.00 uur
Ontvangst met koffie/thee en lekkers

09.30 uur
Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Mark Puijpe van Zijm

09.35 uur
Gastpresentatie en kennisquiz verzorgd door Jan Rolleman (AMD automotive fiscalisten)

10.00 uur
Netwerken

LOCATIE:

Zijm

Nieuwe Dukenburgseweg 13

6534 AD Nijmegen

Aanmelden kan via de website: http://businessnetwerkbetuwe.nl/

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen beeld

Agenda Activiteiten

08 okt

13:52
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

13:52
Locatie: Rozet

OKA in Rozet