Business Netwerk Betuwe omarmt tegenslag
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Landgoed Welderen Geplaatst op: 06-10-2019

Business Netwerk Betuwe omarmt tegenslag

Op donderdag 17 oktober 2019 spreekt de greenkeeper van Welderen over tegenslag en wat je daarvan kunt leren.

“Hoe luister je naar je klanten en hoe ga je om met feedback als ondernemer?” Organisator José Peters heeft Ronald van Os, de hoofd greenkeeper van Landgoed Welderen, bereid gevonden zijn ervaringen te delen met de leden en geïnteresseerden van Business Netwerk Betuwe op donderdagochtend 17 oktober.

“Hij vertelt over zijn persoonlijke ervaringen met het krijgen van tegenslagen op de werkvloer en het écht leren luisteren naar wat zijn klanten hem vertelden. Samen met zijn team heeft hij hier zijn voordeel uitgehaald en de afdeling naar een hoger niveau getild. Het resultaat? Een hechtere band met zowel zijn werknemers als zijn gasten!. Van zijn verhaal leer je luisteren naar je klant en hier voordeel uithalen met je team.”

Landgoed Welderen te Elst is een sportieve locatie, feestlocatie en restaurant gelegen middenin de schitterende natuur van de Overbetuwe. José: “Wij worden ontvangen op een prachtige veelzijdige locatie, dichtbij huis, om in de vrije tijd te ontspannen en tot rust te komen. Het restaurant biedt een uitstekende keuken en groot buitenterras met fraai uitzicht over de golfbaan.”

Golfbaan Landgoed Welderen is een uitdagende, volwassen golfbaan en beschikt over verschillende banen en oefenfaciliteiten. Een uitdagende golfcourse die vlakbij het vriendelijke riviertje de Linge is gelegen en beschikt over schilderachtige waterpartijen die tactisch spel noodzakelijk maken. José: “Kortom: de perfecte locatie, gelegen in het groene hart tussen Arnhem en Nijmegen, om op 17 oktober met de netwerkers van Business Netwerk Betuwe te gast te zijn en een mooie netwerkochtend te beleven!”

09.00 uur: ontvangst met koffie/thee en lekkers
09.30 uur: welkomstwoord en ontvangst door Landgoed Welderen
09.35 uur: gastpresentatie "Omarm tegenslag!" verzorgd door Ronald van Os
10.00 uur: netwerken tot 11.00 uur

Locatie: Landgoed Welderen, Grote Molenstraat 173, 6661 NH Elst (Gld.)

Aanmelden

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Landgoed Welderen

Agenda Activiteiten

08 okt

14:33
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:33
Locatie: Rozet

OKA in Rozet