Champagneontbijt voor Business Netwerk Betuwe
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Pixabay Geplaatst op: 09-01-2019

Champagneontbijt voor Business Netwerk Betuwe

Op donderdag 17 januari 2019 start Business Netwerk Betuwe het nieuwe jaar op een smakelijke én smaakvolle wijze. Initiatiefnemer José Peters: "We zijn vanaf 08.30 uur, een half uur eerder dan gebruikelij, te gast bij onze premium partner Fletcher Landgoed Hotel Holthurnsche Hof. Dit ligt op een prachtig landgoed nabij Nijmegen en tussen de heuvels van Berg en Dal, een perfecte uitvalsbasis voor mooie fiets- en wandeltochten.

Gastheer Ken Baakman en gastvrouw Miriam Verhoeven ontvangen namens Landgoed Hotel Holthurnsche Hof de netwerkers gastvrij met een heerlijk champagne ontbijtbuffet en bieden hiermee de gelegenheid om op smakelijke wijze elkaar in het nieuwe jaar weer te ontmoeten en succesvol te netwerken, gaat José verder. "Een bijzonder gastvrij gebaar en perfect om 2019 relaxed te starten. Vanaf 10.00 uur is er de gelegenheid om deel te nemen aan een indrukwekkende rondleiding en verder kennis te maken met alles wat Landgoed Hotel Holthurnsche Hof een ieder te bieden heeft!"

Landgoed Hotel Holthurnsche Hof is een luxe hotel met diverse mogelijkheden voor ontspanning om de gasten een onvergetelijk verblijf te bezorgen. Op het landgoed staat naast de monumentale villa een kapel, uit de tweede helft van de 19e eeuw, welke als trouwlocatie wordt gebruikt. Ook de zakelijke gast voelt zich erg thuis in één van de vele vergaderruimtes die het hotel te bieden heeft.

AGENDA

Donderdag 17 januari 2019

08.30 uur: ontvangst met een smakelijk champagne nieuwjaarsontbijt

09.00 uur: welkomstwoord namens Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

09.05 uur: heerlijk ontbijten en relaxed netwerken

10.00 uur: mogelijkheid tot deelname rondleiding

LOCATIE:

Landgoed Hotel Holthurnsche Hof

Zevenheuvelenweg 48a

6571 CK Berg en Dal

Aanmelden graag via de website.


                
Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Pixabay

Agenda Activiteiten

08 okt

00:29
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:29
Locatie: Rozet

OKA in Rozet