Crowdfunding voor liefdesgeschenk
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: still van vimeo Geplaatst op: 19-02-2019

Crowdfunding voor liefdesgeschenk

De Arnhemse grafisch ontwerpster Kim Lagerweij maakt met haar bedrijf Pluk de dag, green graphics geschenken op groeipapier. Voor een nieuw product hierin is ze een crowdfunding gestart.

Wat is groeipapier? Kim: “Groeipapier is papier met bloemzaden erin verwerkt. Met onze geschenken willen we de wereld een stukje mooier maken. Omdat we de wereld als een groot cadeau zien!”

Wat is het nieuwe product? Kim: “Met Grow your love kun je de liefde voor elkaar laten groeien, en dan wel letterlijk, doordat je bloemen ziet opgroeien die je met het groeipapier geplant hebt.”

Waarom een crowdfunding? Kim: “Ik heb al meerdere producten op de markt gebracht en dit nieuwe product vergt een investering waar ik mijn toekomstige afnemers graag bij wil betrekken.”

“We willen deze geschenken op een zo verantwoord mogelijke manier produceren. Zo gebruiken we gerecycled karton, ecologische inkten, laten we de geschenken maken in de sociale werkplaats Scalabor en doneren we van de verkochte geschenken een deel van de omzet aan de Bee Foundation.”

Grow your love is straks te koop via de webshop van Kim Lagerweij als huwelijksgeschenk en in verschillende winkels als Valentijnsgeschenk.

Voor het filmpje zie: https://www.voordekunst.nl/projecten/7771-grow-your-love 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

still van vimeo

Agenda Activiteiten

19 feb

05:39
Locatie: Duiven

Roadshow grensoverschrijdend werken door BDO

30 jan

05:39
Locatie: Rabobank Apeldoorn, Eendrachtstraat 133, 7336 AC

Nieuwjaarsbijeenkomst Apeldoorns Business Collectief