CVJO Doetinchem straks Flox Ondernemershuis
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: eigen beeld Geplaatst op: 26-10-2018

CVJO Doetinchem straks Flox Ondernemershuis

Het Centrum voor Jong Ondernemerschap in Doetinchem ondergaat dit najaar een metamorfose. Vanaf november is ook de naam gewijzigd in Flox Ondernemershuis.

Niet alleen een nieuwe naam, maar ook een nieuwe missie. Flox Ondernemershuis, dat momenteel wordt verbouwd, wordt een verbindend netwerk voor met name ZZP’ers (ook starters).

Samenwerken, verbinden en samen succesvol zijn worden de nieuwe standaard. Ook is er een mogelijkheid tot flexwerken bij Flox, dat gevestigd is aan de Terborgseweg in Doetinchem.

Ook in de directie is inmiddels een wijziging doorgevoerd. Marianne Kock heeft het stokje doorgegeven aan Ronald Treijtel. Hij volgt haar op als directeur-verbinder. Ronald Treijtel is onder meer initiatiefnemer van Inspiratie Netwerk Achterhoek.

Dat netwerk organiseert samen met Ondernemers in Bedrijf op maandag 12 november de eerste grote activiteit van Flox: een rondje langs bedrijven in Doetinchem. Bezoeken worden gebracht aan Printing Partners, AtmR Wink en tenslotte aan het Flox Ondernemershuis zelf.

Tijdens de maandelijkse open flexwerkmiddag op woensdag 14 november worden ondernemers (niet leden) uitgenodigd om kennis te maken en te komen flexwerken bij Flox. Deelnemers kunnen hun eigen werkzaamheden verrichten in de Flexwerkzone. Ook kunnen er ontmoetingen plaats vinden met ondernemers en relaties in de Verbindingszone van het Flox Ondernemershuis.

Een paar dagen later, maandag 19 november, wordt een open netwerkochtend gehouden. Dit is een laagdrempelig ondernemersnetwerk voor zowel leden van het Flox Ondernemershuis als niet aangesloten startende ondernemers: van 09.00 tot 12.00 uur in het Flox Ondernemershuis.

 

 Activiteiten die nog in de pen zitten: vrijdag 30 november van 10.00 tot 12.00 uur Flox-Matchmaking en dinsdag 4 december van 19.00 tot 21.00 uur een Flox-Ondernemerspodium.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

eigen beeld

Agenda Activiteiten

08 okt

00:56
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:56
Locatie: Rozet

OKA in Rozet