‘De Zaak van Ruud’ Ondernemer van het jaar Beuningen
Redacteur: Ger Loeffen | Fotograaf: Ger Loeffen Geplaatst op: 03-10-2019

‘De Zaak van Ruud’ Ondernemer van het jaar Beuningen

Woensdagavond 2 oktober is Ruud Donders met zijn onderneming ‘De Zaak van Ruud’ uitgeroepen tot Ondernemer van het Jaar 2019 Beuningen. Ramona de Bruijn van ‘Taartenkasteel’ nam de Talent Award Beuningen 2019 in ontvangst.

Het is het twaalfde keer dat de Ondernemer van het Jaar werd gekozen tijdens het ondernemersfeest. In Gasterij de Arend in Winssen waren meer dan 200 ondernemers, bestuurders en maatschappelijk betrokken inwoners uit de gemeente Beuningen bij de feestelijke uitreiking. Wethouder Economische Zaken en Cultuur Henk Plaizier reikte de oorkonde en een fraai beeldje van Ronald Tolman uit. Martin Visser, directeur Rabobank Rijk van Nijmegen overhandigde de Talent Award aan Ramona de Bruijn.

De jury bestond uit Ronald van Engelen, Willie Verberck en Johan Kluitmans. De drie spraken van gedreven ondernemers. De jury was onder de indruk van de bedrijfsvoering en marktbewerking van alle genomineerde bedrijven.

Er waren drie genomineerden voor de titel Ondernemer van het Jaar Beuningen 2019. Gerben Dudok en Rob van Kessel van ‘DROOM! Beuningen’. André Weijers van ‘André Weijers Grond-, Weg- en Waterbouw’ en Ruud Donders van ‘De Zaak van Ruud’.

De jury vindt dat het ondernemerschap Donders in al zijn haarvaten heeft. “Ruud bouwde een grote vaste klantenkring op, die tot ver buiten de gemeentegrenzen reikt. Bewonderenswaardig is hoe hij op eigen kracht zijn zaak vergrootte en vernieuwde. Niet alleen zijn modezaak, maar ook zijn voortrekkersrol bij evenementen in het centrum, maken dat Ruud een boegbeeld van het centrum van Beuningen is.”

Dit jaar werd ook de Talent Award Beuningen 2019 weer nieuw leven in geblazen. De genomineerden waren: Ramona de Bruijn van ‘Taartenkasteel’, Jos van Elven van ‘Eleven Events’ en Yvo Wijlhuizen van ‘B&B De Sprokkeltuin’.

Ramona de Bruijn pakte de Talent Award Beuningen 2029. De jury prijst haar ondernemerszin. “Ramona haalt kennis op bij de Nederlandse top op haar vakgebied én laat zich goed bijstaan door familieleden en adviseurs. Hierdoor schept ze de optimale situatie om haar doelstellingen te behalen.”

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:
Agenda Activiteiten

08 okt

18:33
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

18:33
Locatie: Rozet

OKA in Rozet