Didams ICT-bedrijf DO-IT bestaat 25 jaar
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen beeld Geplaatst op: 25-02-2019

Didams ICT-bedrijf DO-IT bestaat 25 jaar

DO-IT startte in 1994 als automatiseringsbedrijf, maar inmiddels is het bedrijf véél meer dan dat. Guus Roelofs, marketingdirecteur: "Tijdens het speciale jubileumfeest op 5 april laten wij graag aan u zien wat wij tegenwoordig allemaal doen, zowel voor het bedrijfsleven als voor de scholenmarkt. Denk bijvoorbeeld aan professionalisering van uw personeel, automatisering, telefonie, presentatiemiddelen, de inrichting van vergaderruimtes, spelenderwijs leren programmeren en ga zo maar door!"

Onder het genot van een hapje en drankje maakt de bezoeker van de infornmatiemarkt kennis met de diversiteit van het bedrijf. Roelofs: "Wij organiseren een informatiemarkt waar wij samen met onze partners laten zien wat DO-IT voor uw bedrijf allemaal kan betekenen. Daarnaast organiseren wij inhoudelijke sessies waar wij laten zien wat de toekomst van IT- en audiovisuele oplossingen voor u in petto heeft. Tijdens de dag worden diverse winacties georganiseerd en zijn er exclusieve aanbiedingen. Wij hopen van harte u hier te mogen ontvangen."

Om er voor te zorgen dat er genoeg taart, bitterballen en champagne aanwezig is zien wij uw aanmelding graag tegemoet. De informatiemarkt is op 5 april van 14:00 – 19:00  in het Van der Valk Duiven.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen beeld

Agenda Activiteiten

08 okt

23:30
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:30
Locatie: Rozet

OKA in Rozet