Facility Point nieuwe gastheer BitterBallenBorrel Arnhem
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 19-08-2019

Facility Point nieuwe gastheer BitterBallenBorrel Arnhem

Op donderdag 29 augustus wordt de maandelijkse BitterBallenBorrel in Arnhem weer gehouden, dit keer met een inspirerende lezing over zakelijk zelfvertrouwen.

Het is alweer de derde keer dat het Grand Café Facility Point op IJsseloord II de gastheer is van de BitterBallenBorrel. Voorheen werd deze bijeenkomst voor freelancers en jonge ondernemers in The Workstation gehouden. Het adres is Meander 251 Arnhem.

Jeroen Tolmeijer, die de borrel mede organiseert: “Onder het motto ‘Iets doen voor een ander waar een ander wat aan heeft’ organiseren we nu elke maand in het Grand Café van Facility Point Arnhem

De BitterBallenBorrel. De toegang, het parkeren en de bitterballen zijn gratis, alleen de overige consumpties zijn voor eigen rekening. Iedere editie nodigen we een inspirerende spreker uit.”

Daarnaast wordt elke keer een kans om je eigen bedrijf in de picture te zetten verloot. Dit in de vorm van promotie uitingen via de borrelkanalen en een live presentatie tijdens de volgende bijeenkomst.  En natuurlijk is er volop de kans om met elkaar in gesprek te gaan.

PROGRAMMA

donderdag 29 augustus

17.00 uur Netwerken met ballen

18.00 uur Lezing Zakelijk Zelfvertrouwen…. hoe dan?

19.15 uur Verloting ‘Pitch Het Bedrijf’

19.20 uur Pitch Klein Holte Project Op Maat

20.00 uur Afsluiting

AANMELDEN

BitterBallenBorrel is netwerken zonder verplichtingen, toch vragen we vriendelijk of je je toch wilt inschrijven zodat we de juiste logistieke voorbereidingen kunnen treffen. Dit kan op de website of door ons even te mailen<mailto:arnhem@bitterballenborrel.nl>.

Pitch Het Bedrijf

Iedere BitterBallenBorrel Arnhem verloten wij ‘Pitch Het Bedrijf’, een bedrijfspresentatie bij BitterBallenBorrel Arnhem ter waarde van 495,-- euro excl BTW.


Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

13:03
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

13:03
Locatie: Rozet

OKA in Rozet