Geen suffe deuntjes spelen op Apeldoornse Popschool
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Casper van Beek Geplaatst op: 22-08-2019

Geen suffe deuntjes spelen op Apeldoornse Popschool

De Apeldoornse Popschool startte in 2013. Zes jaar later mag er met recht gesproken worden over een succesvol geslaagde missie, vindt Maurits de Weert. ‘’De school begon met 34 leerlingen en telt nu ruim 200 leerlingen die wekelijks met veel plezier en vooral passie hun lessen volgen.’’

Dat de Apeldoornse Popschool zo aantrekkelijk blijkt voor de popmuzikant in spe komt, meent initiatiefnemer, popmuzikant en producer Maurits de Weert, omdat men er vanaf de eerste les leuke en uitdagende nummers kan leren spelen en geen suffe deuntjes die niemand meer kent. Naast het beheersen van een instrument - drums,(bas)gitaar, toetsen - of zang staat ook optreden voor publiek op het lesprogramma, op een podium met lichtshow.    

Open dag

Op zaterdag 31 augustus zet de Apeldoornse Popschool haar deuren  open en is er gelegenheid om kennis te maken met de docenten en hun werkwijze. In de muzieklokalen zijn workshops en demolessen en in het mini theater kunnen bezoekers genieten van optredens van studenten. Tijdens de open dag is het ook mogelijk om gratis proeflessen te volgen. Op de school wordt les gegeven aan leerlingen van alle leeftijden.

De open dag is van 13.00 tot 17.00 uur. De entree is gratis. De Apeldoornse Popschool is te vinden aan het Jean Monnetpark 59 in Apeldoorn. 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Casper van Beek

Agenda Activiteiten

08 okt

00:01
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:01
Locatie: Rozet

OKA in Rozet