Gelderland opent Award jaar met Dankjeweltour!
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Eljee Geplaatst op: 13-02-2019

Gelderland opent Award jaar met Dankjeweltour!

Gelderland mag zich in 2019 de meest ondernemende regio van Europa noemen. Die eer delen we met de Regio Asturië in Spanje en Thessalië in Griekenland. Gelderland kreeg de European Entrepreneurial Region Award van het Europees Comité van de Regio’s.

Gelderland kreeg de award voor haar uitstekende ondersteuningsstructuur aan ondernemers, startups en groeiers, de innovatieve financiële instrumenten om de economie te stimuleren en de goede samenwerking met verschillende partners in onderwijs en bedrijfsleven.

Gedurende het jaar vinden er activiteiten plaats. Het jaar start o.a. met de Dankjeweltour. Elke week gaat een gemeente op bezoek bij een bedrijf om een Dankjewel Taart te brengen en de ondernemer te bedanken voor zijn of haar bijdrage aan de Gelderse Economie. De Rabobank zorgt het hele jaar door voor de taarten die gebakken worden door het Arnhemse familiebedrijf van het jaar Bakkerij Hilvers.

Conferentie

In mei is en een Internationale conferentie en gedurende het jaar wil de provincie de contacten tussen het bedrijfsleven vanuit verschillende Europese landen en Regio Gelderland versterken.

Gelderland wil deze prijs ook benutten om mensen, organisaties, overheden en bedrijven een beetje trotser op Gelderland te maken. De provincie Gelderland wil de award gebruiken om extra aandacht en versnelling te geven aan de verduurzaming van Gelderland. De provincie Gelderland wil zoveel mogelijk bedrijven en organisaties betrekken en hen vragen of ze ook het label willen voeren.

Op www.ondernemengelderland.nl kunnen organisaties en bedrijven vanaf 18 februari het label/beeldmerk downloaden om te gebruiken in hun eigen communicatie. 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Eljee

Agenda Activiteiten

08 okt

01:23
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

01:23
Locatie: Rozet

OKA in Rozet