Globe Security ook in Betuwe
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: website Geplaatst op: 28-03-2020

Globe Security ook in Betuwe

Beveiligingsbedrijf Globe Security uit Zelhem in de Achterhoek heeft een nevenvestiging geopend in de Betuwe. Bedrijfsleider is Erwin Verweij.

Globe Security houdt zich bezig met bedrijfsbeveiliging op diverse bedrijventerreinen in de Achterhoek middels surveillance. Ook doet het bedrijf aan camerabeveiliging, leidt het verkeersregelaars op en worden grote evenementen beveiligd.

Globe Betuwe richt zich met name op evenementenbeveiliging en de inzet van beroepsverkeersregelaars. Deze nevenvestiging van het hoofdkantoor in Zelhem wordt geleid door Erwin Verweij.

Hij neemt jarenlange ervaring met zich mee. Zo heeft hij veel kennis van tijdelijke verkeersmaatregelen, onder meer bij evenementen en infraprojecten. Daarnaast dient Erwin als schakel tussen de medewerkers en de uitvoerende instanties.

Als inwoner van Wadenoijen is hij geworteld in de regio. Het is zijn uitdaging om in stijl van het Zelhemse hoofdkantoor het bedrijf op de kaart te zetten: regionaal betrokken, dicht bij de mensen en met oog voor persoonlijk contact.

Globe Betuwe is actief in het zuiden van Gelderland, Noord-Brabant en een deel van de provincie Utrecht. Hiermee verstevigt de Globe Group haar positie in Midden-Nederland. Het werkveld grenst aan het gebied waarin Globe, geleid door de zussen Roozengaarde, vanuit het hoofdkantoor actief is.

Globe Betuwe is gevestigd aan de Grasbroekstraat 1 in Wadenoijen. E-mail: betuwe@globegroup.nl

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

website

Agenda Activiteiten

08 okt

14:55
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:55
Locatie: Rozet

OKA in Rozet