Google komt met Digitale Werkplaats naar Apeldoorn
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: Google Geplaatst op: 30-04-2019

Google komt met Digitale Werkplaats naar Apeldoorn

Internet kan helpen bij het vergroten van de inzetbaarheid op de arbeidsmarkt en het laten groeien van een bedrijf. Maar om optimaal de kansen van het internet te kunnen benutten zijn digitale vaardigheden cruciaal.

Google staat van 13 tot en met 17 mei met de Digitale Werkplaats, gehuisvest in een bus, in Apeldoorn om gratis workshops aan ondernemers te geven over onder meer het vergroten van online zichtbaarheid van hun bedrijf, online veiligheid en het analyseren van hun website. Google is hier eind 2015 mee gestart. Naast trainingen voor ondernemers worden inmiddels ook voor studenten en werknemers speciale online en offline trainingen georganiseerd. Er zullen dagelijks verschillende trainingen in Apeldoorn worden gegeven. De exacte data en locaties zijn te vinden op de website van de Digitale Werkplaats. Geïnteresseerden kunnen zich aanmelden via g.co/gratisworkshops.

NIMA certificaat

Daarnaast biedt Google ook een online programma met trainingen. Wie alle 26 onderwerpen afrondt en de testvragen correct beantwoord, ontvangt een certificaat dat onderschreven wordt door IAB Europe, Open University en NIMA. Aanmelden voor de online versie van de Digitale Werkplaats is mogelijk via deze link.

Google opent in samenwerking met de gemeente Apeldoorn maandag 13 mei om 11.00 uur de deuren van de Digitale Werkplaats. De bus is te vinden op het Raadhuisplein. 

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Google

Agenda Activiteiten

08 okt

23:05
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:05
Locatie: Rozet

OKA in Rozet