Heb jij angst voor de digitale revolutie?
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen beeld Geplaatst op: 10-11-2018

Heb jij angst voor de digitale revolutie?

De Digitalisering veroorzaakt een immense verandering van onze samenleving. Bestuurders spreken niet langer over een tijdperk van veranderingen, maar spreken heel treffend over een verandering van tijdperk. En niets is minder waar! Maar, wat is de keerzijde? Moeten we ook vrees hebben voor de steeds slimmer wordende robotisering?

Gastspreker Harold Koenders is onafhankelijk Innovative IT Storage Strategist en blogwriter voor diverse ICT vakbladen en werkt al geruime tijd in de ICT branche alwaar hij zich bezig heeft gehouden met het bouwen en samenstellen van innovatieve IT storage & Cloud solutions. Harold is netwerker pur sang en combineert zijn marketing en communicatie achtergrond met een onderbouwd technisch gevoel.

Op donderdag 15 november 2018 ontvangt gastheer Chris Perk van Combine-ICT de netwerkers van Business Netwerk Betuwe in het sfeervolle restaurant Brasserie 1910 te Nijmegen. Een leuke samenwerking tussen een partner en lid van het netwerk. Brasserie 1910 is dé plek waar Nijmegen en omstreken met elkaar afspreekt voor koffie, lunch, diner of de borrel. Het idee voor Brasserie 1910 is iets toe te voegen aan Nijmegen. Bij Brasserie 1910 staat de behoefte van de gast centraal. Het gaat niet alleen om lekker eten, maar ook om de beleving daarbij. Combine-ICT is een bedrijf dat totaaloplossingen levert op het gebied van ICT, voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties. Van een eenvoudig ICT-advies, consultancy of tot een compleet werkplekbeheer met mogelijkheden tot voorfinanciering. Combine-ICT levert oplossingen die werken, kosten besparen en efficiënter werken mogelijk maken. Op uitnodiging van Business Netwerk Betuwe en Chris Perk zal de gastspreker deze ochtend de netwerkers in zijn presentatie meenemen in de wereld van de digitale revolutie.

AGENDA
Donderdag 15 november 2018

09.00 uur
Ontvangst met koffie/thee en lekkers

09.30 uur
Welkomstwoord en ontvangst door gastheer Chris Perk van Combine-ICT


09.35 uur
Gastpresentatie "Heb jij angst voor de digitale revolutie?" door gastspreker Harold Koenders

10.00 uur
Netwerken

Je bent op 15 november 2018 van harte welkom om van 09.00 tot 11.00 uur te komen netwerken.

Tot dan!
Organisatie Business Netwerk Betuwe
José Peters-Vissers

LOCATIE:
Brasserie 1910
Griftdijk 201
6515 AE Nijmegen


Aanmelden kan via de website en stellen wij zeer op prijs.


Kijk voor meer informatie over Business Netwerk Betuwe: http://businessnetwerkbetuwe.nl/

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen beeld

Agenda Activiteiten

08 okt

00:17
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:17
Locatie: Rozet

OKA in Rozet