Henny Kok stopt bij BonsenReuling
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 09-01-2019

Henny Kok stopt bij BonsenReuling

Henny Kok heeft tijdens een besloten receptie met naaste familie en collega’s afscheid genomen van zijn functie als directievoorzitter bij BonsenReuling Accountants-Belastingadviseurs. 

Ondanks dat hij zijn maatschapsaandeel heeft overgedragen aan de andere vennoten is het geen definitief afscheid. Henny blijft actief als ondernemersadviseur, het bezoeken van bedrijven en begeleiden van klanten.

Het kantoor kan op die wijze nog veelvuldig gebruik maken van zijn kennis en netwerk. In 2018 bestond het accountantskantoor 60 jaar en na ruim 36 jaar fulltime te hebben gewerkt aan het succes daarvan vond Henny het nu een mooie gelegenheid om een stap terug te doen.

Vennoot Frank Maarsingh (rechts op de foto) zal Henny Kok (links) opvolgen als voorzitter van het vennotenteam. Daarnaast zal accountant Martijn Schotman toetreden tot de maatschap.

Martijn is registeraccountant, 37 jaar, geboren in Lichtenvoorde en woonachtig in Winterswijk. Martijn is inmiddels meer dan 12,5 jaar in dienst bij BonsenReuling.

BonsenReuling heeft ruim 140 medewerkers en vestigingen in Lichtenvoorde, Eibergen, Elst en Deventer. Het kantoor wil zich onderscheiden door meer focus te leggen op het proactief sparringpartner zijn voor ondernemer en bedrijf.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

23:51
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:51
Locatie: Rozet

OKA in Rozet