K & R Services B.V. verhuisd naar Westervoort
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 03-04-2019

K & R Services B.V. verhuisd naar Westervoort

Het is alweer bijna 4 jaar geleden dat K & R Consultants in Apeldoorn, samen met Westervoorter Bennie Heijmen, het zusterbedrijf K & R Services opgericht heeft. Onder leiding van Bennie Heijmen is K & R Services uitgegroeid tot een professioneel en volwassen bedrijf. Als gevolg van de bijbehorende groei, heeft K & R Services inmiddels zelfstandige huisvesting betrokken op het Bedrijventerrein het Ambacht aan Het Vergun 24 in Westervoort.

K & R Services helpt eigenaren, eindgebruikers en ondernemingen in de installatie-, bouw- en vastgoedbranche door het bieden van technische ondersteuning op een flexibele basis. Zij zijn gespecialiseerd in inspectie, leiding & management, toezicht, calculatie, toetsing, ontwerp en tekenwerk. Zij werken enkel met elektrotechnische, werktuigbouwkundige en bouwkundige specialisten, die bedreven zijn in de verschillende aspecten van het ontwerpen, realiseren en beheren van vastgoed. Zo begeleiden zij o.a. de verbouwing van Ziekenhuis Rijnstate in Arnhem.

Aan de nauwe samenwerking tussen K & R Consultants en K & R Services verandert uiteraard niets. Ook uw aanspreekpunten blijven dezelfde. “Wij gaan ervan uit dat wij met deze stap de dienstverlening aan onze klanten verder kunnen verbeteren”. Aldus Bennie Heijmen.

Op de foto van links naar rechts: Jan Janssen (pandeigenaar), Bennie Heijmen, Ferdinand van den Oord en Hein Smink.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

01:00
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

01:00
Locatie: Rozet

OKA in Rozet