Kennis delen en ideeën opdoen op CoffeePitch Apeldoorn Avondeditie
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 13-02-2019

Kennis delen en ideeën opdoen op CoffeePitch Apeldoorn Avondeditie

De CoffeePitch was voor veel ondernemers uit Apeldoorn en omgeving jarenlang vaste prik op de derde vrijdagmorgen van de maand. Zo’n tien jaar geleden ontstaan als een spin-off van een LinkedIn groep groeide de CoffeePitch uit tot een laagdrempelig podium voor ondernemers, waar werd geluisterd naar elkaar en kennis en ideeën gedeeld.

Toen de CoffeePitch Apeldoorn een jaar of twee geleden ter ziele ging, vonden veel bezoekers dat erg jammer.  Vorig jaar oktober startte een proef met een vernieuwde CoffeePitch op initiatief van Bert Klaaysen (Avenir Projects), Arjen van Westerlaak (Berkhof & Partners) en Mans Rademaker (Mans filmt). Het werd een avondeditie op de derde maandag van de maand. ‘’De CoffeePitch is een belangeloos platform zonder een achterliggend businessmodel. Ik vind dat kennis opgedaan beter werkt als je het deelt’’, zegt Bert Klaaysen.

Derde dinsdagavond

De proef was een succes, vertellen de initiatiefnemers. De maandag bleek minder gelukkig gekozen, vandaar dat de CoffeePitch Apeldoorn Avondeditie dit jaar op elke derde dinsdag van de maand wordt gehouden in het ACEC aan de Roggestraat 44. De avond begint om 19.30 uur. Inmiddels is de editie van januari  achter de rug en zijn de voorbereidingen in volle gang voor de bijeenkomst van 19 februari. Voor lokale ondernemers de kans om hun bedrijf te promoten, te netwerken, kennis te delen en eventuele verbindingen voor samenwerking te creëren.

Pitchen 

Drie ondernemers kunnen zich aanmelden voor een korte pitch. Daarnaast is er een themaspreker die 10 minuten krijgt. Na elke pitch volgt een kort interview en interactie met de zaal. Alle pitches worden op video vastgelegd en zijn later online terug te vinden. Aan deze pitch zijn kosten verbonden. De videoclip, verzorgd door Mans Rademaker, is vrij te gebruiken voor eigen promotie. Het maken van de opnames kost 150 euro, exclusief BTW. Na de pitches is het vrij netwerken tot circa 22.00 uur. Bezoekers hoeven zich niet aan te melden en hebben gratis toegang. Vanaf 19.00 uur is de inloop. De koffie en thee staan klaar. Meer informatie en het programma is te vinden op de site van ACEC.. En via Facebook en LinkedIn.

Aanmelden voor een pitch kan via bert@avenirprojects.nl of via WhatsApp bij Bert Klaaysen, 06 51 18 45 00.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

00:15
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:15
Locatie: Rozet

OKA in Rozet