Kennis opdoen en netwerken tijdens Startersdag Veluwe
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 15-01-2019

Kennis opdoen en netwerken tijdens Startersdag Veluwe

Stichting Starterscollectief Veluwe is de organisator van de Startersdag Veluwe die op zaterdag 26 januari in Congrescentrum Bouw & Infra in Harderwijk plaatsvindt. Het evenement is bedoeld voor startende ondernemers die maximaal vijf jaar ondernemer zijn.

Bezoekers kunnen er informatie vergaren op onder andere het gebied van financieringen, pensioenopbouw, marketing, websites, boekhouden en huisstijl. Daarnaast is er volop gelegenheid om met elkaar te netwerken. Met de Startersdag Veluwe wil de stichting een bijdrage leveren aan de groei en het succes van startende ondernemers om zo de regionale economie op de Noord-Veluwe te stimuleren. 

Pitchwedstrijd

Op het programma staat onder meer een pitchwedstrijd. Starters kunnen hier gratis aan deelnemen. Iedereen die zich aanmeldt, krijgt ook een gratis pitchworkshop aangeboden om goed voorbereid te zijn op de pitch op de Startersdag. Drie ondernemers mogen zich tijdens de centrale opening live presenteren aan de zaal met ondernemers. Een jury beoordeelt wie de beste pitch heeft. De winnaar ontvangt een prijzenpakket dat beschikbaar is gesteld door de standhouders. Inschrijven voor de pitchwedstrijd kan tot vrijdag 18 januari. 

Aanmelden

De Startersdag Veluwe wordt van 09.00 uur tot 13.30 uur gehouden in het Congrescentrum Bouw & Infra Park, Ceintuurbaan 2 in Harderwijk.  De toegang is gratis, evenals een kopje koffie of thee. Aanmelden kan via startersdagveluwe.nl

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

22:48
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

22:48
Locatie: Rozet

OKA in Rozet