Kerstmakelaar José Wissenburg: verrassen als geen ander
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Caroliene Wissenburg Geplaatst op: 22-10-2019

Kerstmakelaar José Wissenburg: verrassen als geen ander

Toen de mussen nog van het dak vielen was de Arnhemse kerstmakelaar José Wissenburg al volop aan het werk met bijzondere kerstcadeaus voor ondernemers. Want in de zomer begint dat namelijk al. En nu er maar een paar weken voor de Kerst zitten moeten ondernemers wel snel beslissen hoe ze hun mensen gaan verrassen. Maar dat is nog te regelen, zegt ze.

Passend

Met haar bedrijf Kerstmakelaar bemiddelt ze al jarenlang als adviseur tussen grotere bedrijven en hun werknemers of tussen ondernemer en relatie om een eindejaarsgeschenk te bedenken dat zowel bij de gever past als bij de ontvanger.

Wat wil de ontvanger?

Want dat is niet altijd zo. Bedrijven kiezen bijvoorbeeld soms voor een duurzaam eindejaarsgeschenk maar vergeten daarbij om naar de wensen van de ontvanger te kijken. Vindt die dat net zo belangrijk als de gever? En ook het obligate logo op de handdoeken - daar wil je toch niet mee op het strand aan je werkgever worden herinnerd?

Instinkers en valkuilen

En zo kent José een waslijst van instinkers en valkuilen als het om kerstgeschenken gaat. Haar focus is op het echt passend uitzoeken van een eindejaarscadeau. Zodat je personeel echt denkt: wow, die heeft er goed over nagedacht, dankjewel, baas! Want dat is de gedachte achter het kerstcadeau: dat je iemand oprecht blij verrast maakt.

Verschil maken

José heeft geen showroom, geen overhead, maar een groot netwerk en veel kennis van alle mogelijkheden. Daar ligt haar kracht. Voor de ondernemer die verschil wil maken naar zijn personeel.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Caroliene Wissenburg

Agenda Activiteiten

08 okt

14:56
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:56
Locatie: Rozet

OKA in Rozet