‘Komt voor de Bakker’ wint Doet Mee-award
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 08-01-2019

‘Komt voor de Bakker’ wint Doet Mee-award

Stichting ‘Komt voor de Bakker’ is de winnaar geworden van de Doetinchem Doet Mee-award. 

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van de gemeente Doetinchem ontving voorzitter Tamara Tijdink de prijs uit handen van burgemeester Mark Boumans.

De Doetinchem Doet Mee-award is een prijs voor een persoon of organisatie die zich in de gemeente Doetinchem op bijzondere wijze inzet voor een inclusieve samenleving. De prijs is een initiatief van de Gemeente Doetinchem en MEE Oost. Twaalf inzendingen kwamen eind 2017 binnen.

De jury koos ‘Komt voor de Bakker’ als een van de drie genomineerden met de motivatie: ‘Zij zetten zich in om iedereen mee laten doen. Met hun enthousiasme maken zij het verschil; door op zoek te gaan naar de mogelijkheden en niet te blijven denken in beperkingen. Iets wat een podium verdient en extra gewaardeerd wordt met de Doetinchem Doet mee-award.’

Het publiek heeft door middel van stemmen uiteindelijk de winnaar bepaald.

Komt voor de Bakker biedt een plek aan mensen die door persoonlijke omstandigheden tijdelijk niet in staat zijn volledig te functioneren in de maatschappij. Door middel van een werkplek in bakwinkel Gaabs worden mensen geholpen de draad weer op te pakken.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

23:21
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:21
Locatie: Rozet

OKA in Rozet