Netwerkbijeenkomst over groei in ondernemerschap
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Pixabay Geplaatst op: 10-03-2019

Netwerkbijeenkomst over groei in ondernemerschap

Ondernemer van het jaar 2018, Arno Dumoré, is eigenaar en oprichter van Duflex Mechatronics. Als gastspreker vertelt hij ons graag over zijn bedrijf en ondernemerschap. Arno heeft laten zien wat groeien is: 21 jaar geleden startte Duflex in een garagebox, nu staat er een enthousiast, multidisciplinair engineeringteam dat adviseert, ontwikkelt, bouwt en op maat gemaakte totaaloplossingen test op het gebied van productieautomatisering voor de maakindustrie. Een dynamisch bedrijf waar innovatie, leren en investeren in de toekomstige technieken en persoonlijke ontwikkeling centraal staan. 

Op donderdag 21 maart 2019 ontvangt gastheer Jeroen Vrolijks, directeur Bedrijven, namens Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe de netwerkers van Business Netwerk Betuwe op de vestiging aan de Industrieweg Oost in Elst. Naast financiële dienstverlening wil Rabobank de lokale leefomgeving versterken door zich te richten op diverse maatschappelijke thema's. Eén van die thema's is 'Ondernemers laten groeien'. 

Ondernemers worden geconfronteerd met veel uitdagingen. Dit betekent dat bedrijven in beweging moeten blijven om te kunnen inspelen op ontwikkelingen, kortom: om toekomstbestendig te zijn. Continu vernieuwen op thema's zoals innovatie en digitalisering is hierbij een belangrijke stap richting groei. Als het gaat over groei, luisteren ondernemers eerder naar andere ondernemers dan naar een bank. Daarom laat Rabobank graag een inspirerende, groeiende ondernemer uit de regio aan het woord.

Donderdag 21 maart 2019 van 9.00 – 11.00 uur bij de Rabobank Maas en Waal - Oost Betuwe, Industrieweg Oost 16, 6662 NE ELST

Aanmelden

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Pixabay

Agenda Activiteiten

08 okt

23:37
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:37
Locatie: Rozet

OKA in Rozet