Netwerken én advies ondernemers bij Flox
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: eigen beeld Geplaatst op: 21-05-2019

Netwerken én advies ondernemers bij Flox

Flox Ondernemershuis in Doetinchem biedt (zelfstandig) ondernemers een flexwerkplek en organiseert daarnaast netwerkactiviteiten voor deze doelgroep. Eén van deze activiteiten is de Flox Open Netwerkochtend. 

Tijdens deze ochtend kunnen ondernemers vrijblijvend bij Flox binnenlopen om andere ondernemers te ontmoeten. Inmiddels wordt de ochtendbijeenkomst aangevuld met de mogelijkheid om gratis advies te vragen over onderwerpen die ondernemers bezighouden.

Flox Open Netwerkochtend is een laagdrempelige netwerkbijeenkomst voor zowel leden van Flox Ondernemershuis als voor niet aangesloten (startende) ondernemers. De informele ontmoeting staat centraal. (Zelfstandig) ondernemers kunnen zo elke derde maandagochtend van de maand de week samen met collega’s beginnen.

Een nieuwe service is dat naast netwerken ondernemers tijdens de Open Netwerkochtend ook gratis advies kunnen vragen aan bedrijven en zp’ers die aangesloten zijn bij Flox. Bezoekers kunnen zich bijvoorbeeld laten adviseren op het gebied van:

  • Juridische zaken
  • ICT
  • Boekhouden
  • Financieringen
  • Verzekeringen
  • Grafische vormgeving
  • Ondernemers-coaching

Met deze aanvulling biedt Flox (startende) ondernemers op een laagdrempelige manier een kans om naast het netwerken vragen beantwoord te krijgen waar zij mee rondlopen. De specialisten die advies geven rouleren. Flox geeft via haar website https://floxondernemershuis.nl/flox-evenementen/ aan welke specialismen er de komende bijeenkomst aanwezig zijn.

De eerste bijeenkomst ‘nieuwe stijl’ was een succes. Op 20 mei hadden zeven ondernemers een stand ingericht waar deelnemers zich konden laten adviseren. Met zo’n zestig bezoekers was de bijeenkomst prima bezocht. De eerstvolgende Open Netwerkbijeenkomst is op maandag 17 juni van 9.00 uur tot 11.30 uur.

Belangstellenden kunnen zich hiervoor opgeven door te mailen naar info@floxondernemershuis.nl. Gewoon binnenlopen bij Flox Ondernemershuis aan de Terborgseweg 20 kan ook.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

eigen beeld

Agenda Activiteiten

08 okt

23:34
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:34
Locatie: Rozet

OKA in Rozet