Nominaties Ondernemer van het Jaar 2019 Westervoort
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Bert Jansen Geplaatst op: 24-06-2019

Nominaties Ondernemer van het Jaar 2019 Westervoort

Tijdens de druk bezochte haringparty van Ondernemend Westervoort op 20 juni werden de volgende ondernemers genomineerd voor de titel Ondernemer van het Jaar 2019: Edwin van Essen van Aerofil Zonwering, Marjolein Berendsen van ZoMa Opleidingen en Diana van Kesteren en Mendy Tiemissen van Mediaz. 

Collega ondernemer nomineren
Sinds het bekendmaken van het programma van de haringparty waren alle ondernemers in en rondom Westervoort er al mee bezig. Tijdens de haringparty konden alle ondernemers uit Westervoort een collega-lid nomineren voor de verkiezing. De genomineerde ondernemers ontvingen de meeste stemmen. Zij gaan nu de strijd aan voor de titel 'Ondernemer van het Jaar 2019' en krijgen in de maand december bezoek van een deskundige jury.

 Deze jury bestaat uit de 'Ondernemer van het Jaar 2017' Bas Bloemerg van Auto Service Bas Bloemberg en de ondernemers Johan Paape en Dirk van der Mark die hun sporen reeds verdiend hebben als ondernemer. De jury beoordeelt tijdens het bezoek de bedrijven aan de hand van diverse criteria zoals uitstraling, klantgerichtheid en hun maatschappelijke rol voor Westervoort. 

Tijdens het Nieuwjaarsgala van Ondernemend Westervoort op 16 januari 2020 wordt de winnaar van deze verkiezing bekend gemaakt. Hoofdsponsor van deze verkiezing is Rabobank Arnhem en Omstreken.

Van links naars recht; Marjolein Berendsen (ZoMa), Edwin en Lianne van Essen (Aerofil Zonwering) en Diana van Kesteren en Mendy Tiemissen (Mediaz.


Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Bert Jansen

Agenda Activiteiten

08 okt

22:41
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

22:41
Locatie: Rozet

OKA in Rozet