Ondernemers in actie op eerste Meet & Match Tielse Uitdaging
Redacteur: Francien van Zetten | Fotograaf: Francien van Zetten Geplaatst op: 17-10-2017

Ondernemers in actie op eerste Meet & Match Tielse Uitdaging

De Tielse Uitdaging houdt op donderdag 26 oktober het eerste Meet & Match-event. Tielse ondernemers en vertegenwoordigers van maatschappelijke organisaties treffen elkaar dan tussen 16.00 en 18.00 uur in het Praktijklab van ROC Rivor in Tiel. Het Meet & Match-event is één van de manieren waarop de Tielse Uitdaging maatschappelijk betrokken ondernemen stimuleert door bedrijven en maatschappelijke organisaties de handen ineen te laten slaan.

De Tielse Uitdaging: de Tielse samenleving een beetje mooier maken
Stichting De Tielse Uitdaging is in maart van dit jaar van start gegaan. Het is een ondernemersnetwerk van Tielse bedrijven die de Tielse samenleving ‘een beetje mooier’ willen maken. Dat gebeurt op een praktische en doeltreffende manier door maatschappelijke organisaties uit Tiel - stichtingen, (sport)verenigingen en maatschappelijke instellingen - een handje te helpen. Daarvoor bemiddelt de Tielse Uitdaging in Menskracht (kennis, kunde, handen), Materialen (spullen en ruimtes) en Middelen (geld).

Doel Meet & Match
Tijdens het Meet & Match-event krijgen bedrijven en maatschappelijke organisaties de kans iets voor elkaar te betekenen. Het doel is om met gesloten beurs zoveel mogelijk ‘matches’ tot stand te brengen tussen de bedrijven en de organisaties. Dus, dat de ondernemers zoveel mogelijk concrete vragen van de maatschappelijke organisaties beantwoorden. Dat kunnen zij doen door mee te denken en advies te geven, door materialen beschikbaar te stellen of door ‘handen’ te leveren voor een klus. De maatschappelijke organisaties bieden op hun beurt een tegenprestatie aan die past bij hun karakter en de match met het betreffende bedrijf.

Programma Meet & Match
Het eerste Meet & Match-event wordt gehouden in samenwerking met ROC Rivor aan de Bachstraat 1 in Tiel. Cees Brouwer, voorzitter College van Bestuur van ROC Rivor, geeft om 16.00 uur het startsein. Vervolgens gaan de aanwezigen met elkaar in gesprek waarna Henk Bolt, voorzitter van de Tielse Uitdaging, om circa 17.45 uur bekendmaakt hoeveel matches tot stand zijn gekomen.

Doe je mee?
Wil je als maatschappelijke organisatie een steuntje in de rug? Of als ondernemer je steentje bijdragen aan de Tielse samenleving? Meld je dan aan voor het Meet & Match-event via info@tielseuitdaging.nl.

Kijk voor meer informatie op www.tielseuitdaging.nl of neem contact op met Francien van Zetten, coördinator van de Tielse Uitdaging, telefoon: 06-57319292 of e-mail: info@tielseuitdaging.nl.

Auteur Geschreven door:

Francien van Zetten

Foto's Fotografie door:

Francien van Zetten

Agenda Activiteiten

08 okt

22:50
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

22:50
Locatie: Rozet

OKA in Rozet