Ondernemershuis Flox officieel geopend
Redacteur: Jacob Schreuder | Fotograaf: Carlo Stevering Geplaatst op: 19-02-2019

Ondernemershuis Flox officieel geopend

Afgelopen week is Flox Ondernemershuis in Doetinchem officieel geopend. Zo’n honderd belangstellenden kwamen naar het pand aan de Terborgseweg 20 in hartje Doetinchem om hierbij te zijn. 

Het werd een bruisende middag waarbij de bezoekers een kijkje namen in het (net)werkcentrum voor ondernemers en zp’ers en vooral ook zelf aan het netwerken sloegen.

Flox biedt ondernemers en zp’ers uit de Achterhoek een plek om te (flex)werken. Daarnaast is het een inspiratie- en ontmoetingspunt voor netwerken en kennisdeling. Maandelijks worden verschillende netwerkactiviteiten georganiseerd waaraan de leden onbeperkt kunnen deelnemen. Aangesloten ondernemers inspireren elkaar, werken samen, delen kennis en zijn elkaars ambassadeurs.

 

“Flox Ondernemerscentrum is eigenlijk al open sinds 1 november 2018”, vertelt Ronald Treijtel, directeur van Flox. “Het eind van het jaar vonden we alleen niet zo’n handige tijd om officieel open te gaan. Mensen zijn dan toch druk met werk afmaken en kerstborrels.”

Flox is inmiddels al vol in bedrijf. Zo organiseerde het ondernemershuis al meerdere ‘matchmakingssessies’ waarbij ondernemers vraagstukken waar ze mee zitten kunnen delen met anderen. Ook waren er een succesvolle kerstborrel en lunchpitches, waarbij de leden elkaar beter konden leren kennen. Het aantal leden is inmiddels ook flink gestegen. Waren dit er in november zo’n 15, inmiddels telt Flox al 40 leden.

 

Passend

De officiële opening werd goed bezocht. Ronald Treijtel verwelkomde de gasten en vertelde over het ontstaan van het ondernemershuis en de activiteiten. Burgemeester Mark Boumans gaf aan dat Flox Ondernemershuis goed past bij de huidige ontwikkelingen binnen de Achterhoek, zoals een groeiende economie en een toenemend aantal zp’ers.

Caroline Buse van de Doetinchemse Uitdaging leidde de ludieke opening in. Met bollen wol in de Floxkleuren groen, zwart en wit werden de gasten letterlijk aan elkaar verbonden (foto). Dit was een mooie aanleiding om vervolgens het gesprek met elkaar aan te gaan en te genieten van de hapjes en drankjes.

Ondernemers die meer willen weten over Flox kunnen even binnenlopen of een afspraak maken via de website www.floxondernemershuis.nl of via de mail: info@floxondernemershuis.nl.

Auteur Geschreven door:

Jacob Schreuder

Foto's Fotografie door:

Carlo Stevering

Agenda Activiteiten

08 okt

00:29
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:29
Locatie: Rozet

OKA in Rozet