ONL introduceert Crowdsurance
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 02-04-2019

ONL introduceert Crowdsurance

ONL voor ondernemers heeft gisteren een alternatief voor de vaak dure arbeidsongeschiktheidsverzekering gelanceerd: Crowdsurance. Hans Biesheuvel, oprichter van ONL voor ondernemers: “Als ondernemer wil je van een inkomen verzekerd zijn, óók als je ziek wordt. Veel ondernemers sluiten een arbeidsongeschiktheidsverzekering af. Deze zijn vaak erg duur, zonder dat je iets opbouwt.”

Mirjam Bink, mede-oprichter van ONL voor ondernemers: “Daarom hebben wij een goedkoper alternatief gelanceerd:  ONL Crowdsurance! Hier vormen ondernemers samen het vangnet. Ondernemers die zich aansluiten zullen op een speciale rekening een bedrag sparen. Zij blijven daarbij eigenaar van hun geld. Alle rekeningen vormen het vangnet. Wordt er iemand ziek? Dan krijgt diegene een bijdrage uit deze pot. Wil jij meedoen? Op onze site vind je alle informatie. Voor onze participanten hebben wij een speciale deal. Zij hoeven geen inschrijfgeld te betalen.

Hans Biesheuvel: “In de media lees je tegenwoordig veel (negatieve) berichten over ZZP'ers. Zoals over 'schijnzelfstandigheid' of 'ZZP'ers hebben een grote kans op armoede'. In het publieke debat krijgen ZZP'ers dus veel aandacht. Maar worden deze ondernemers wel écht gehoord? Wij vinden van niet. ONL staat constant in verbinding met deze belangrijke groep ondernemers. De stem van de ondernemende zelfstandige moet meer gehoord worden. Deze groep ondernemers zijn waardevolle krachten binnen de groeiende Nederlandse economie. In alle sectoren creëren zij bedrijvigheid.”

Mirjam Bink: “ONL laat de stem van alle ondernemers horen, óók die van ZZP'ers. Wij hebben daarom het ZZP Manifest geschreven. De agenda bestaat uit zes punten. Deze vormen de komende maanden de basis voor ons beleid omtrent ZZP'ers. In onze gesprekken op de ministeries, het Binnenhof en met journalisten nemen wij deze punten mee. Zo streven wij naar meer waardering voor deze belangrijke groep ondernemers. Lees hier ons manifest.”

Verder staat in deze nieuwsbrief kort samengevat wat ONL voor Ondernemers in de afgelopen maand voor de ondernemers in Nederland heeft gedaan. Het nieuws, de polls en de overige berichten staan overzichtelijk weergegeven, zodat je makkelijk en snel het laatste nieuws over ONL en ondernemen kan lezen.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

00:31
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:31
Locatie: Rozet

OKA in Rozet