Open Coffee Nijmegen bestaat 10 jaar
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Maureel Bol Geplaatst op: 20-09-2019

Open Coffee Nijmegen bestaat 10 jaar

Netwerken met een goede kop koffie op de vrijdagmorgen: dat is Open Coffee Nijmegen. Tien jaar geleden gestart, en inmiddels een begrip onder Nijmeegse netwerkers, freelancers en andere zelfstandig ondernemers. Op 4 oktober zijn er tal van prominenten uitgenodigd zoals de burgemeester en organisatoren van andere Open Coffees.

Maureen Bol, een van de organisatoren: "De maandelijkse netwerkbijeenkomst staat dit keer in het teken van het 10-jarige jubileum. Mocht je de vorige bijeenkomsten gemist hebben: de experts van de afgelopen maanden zijn uitgenodigd om jou te helpen met jouw brandende vragen." De andere organisatoren zijn Peter Martin van db8 en Marloes van der Kemp van het Nijmeegse Lopertje.

Wie komen er nog meer naar het 10-jarige jubileum?

Peter: "Onder de genodigden zitten – naast alle experts van dit jaar – ook de organisatoren van andere Open Coffees (Beuningen, Wijchen), StartUp, Business Netwerk Betuwe, de directeur van het Bakkerscafé, de media (o.a. RN7, de Gelderlander, de Brug). Bovendien komt naar alle waarschijnlijkheid burgemeester Hubert Bruls in gezelschap van een wethouder om het glas te heffen tijdens deze feestelijke bijeenkomst."

Wat is Open Coffee Nijmegen?

Marloes: "Open Coffee Nijmegen brengt inspirerende ondernemers, ZZP-ers, MKB-ers en professionele freelancers uit de regio Nijmegen bij elkaar onder het genot van een kopje koffie (of thee). De netwerkbijeenkomst is er voor iedereen die het leuk vindt nieuwe zakelijke contacten op te doen: eerst even een bakje koffie of thee en daarna weer aan het werk. De Nijmeegse editie wordt al sinds 2009 georganiseerd in Het Bakkerscafé."

Waar wordt het gehouden?

Het Bakkerscafé “Brood op de Plank” is een ontbijt-lunch café met producten van hoogstaande kwaliteit. Bovendien biedt het werk aan mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt. Het Bakkerscafé zit op de Castellastraat 29, Nijmegen, bij de oude Dobbelmanfabriek in de wijk Bottendaal. Open Coffee is gratis. Consumpties zijn voor eigen rekening. Betalen alleen met pinpas. Open Coffee is van 9.00 tot 10.30 uur.

Er is ook een LinkedIn groep, Twitterpagina  en een Facebookpagina 


Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Maureel Bol

Agenda Activiteiten

08 okt

00:19
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:19
Locatie: Rozet

OKA in Rozet