Robbin Mennings: ‘Groeiversneller helpt letterlijk!’
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Eljee Bergwerff Geplaatst op: 22-03-2019

Robbin Mennings: ‘Groeiversneller helpt letterlijk!’

Robbin Mennings, oprichter van de startup Wired Workers in Doetinchem, kreeg via het programma van De Groeiversneller een voucher en een lening. 

“Je kunt daar letterlijk sneller mee groeien. Bovendien kom je in het netwerk van Oost NL terecht waardoor je veel nuttige contactmogelijkheden krijgt met collega-startups en ondernemers. Ik heb ook veel aan de innovatiemakelaars gehad die me nuttige introducties gaven. Met een persoonlijk mentor, een gepokte en gemazelde ondernemer, kon ik eveneens grotere stappen zetten doordat ik van zijn ervaring gebruik kon maken.” 

Mennings kon daardoor twee jaar na de start al met investeerders gaan praten over een nieuwe locatie, meer medewerkers en een verdere groei. Wired Workers ontwikkelde cobots, samenwerkende robots met sensors die juist voor het midden- en kleinbedrijf repeterende en vaak subtiele handelingen voor kleine series productiewerk kunnen overnemen.

Dit interview stond ook in het door de provincie Gelderland op 12 februari 2019 uitgebrachte magazine Topklimaat ondernemen

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Eljee Bergwerff

Agenda Activiteiten

08 okt

00:15
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:15
Locatie: Rozet

OKA in Rozet