Snelle start voor Nijmeegse online marketingspecialist
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 24-05-2019

Snelle start voor Nijmeegse online marketingspecialist

Daan Lap is student Ondernemerschap & Retail Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen (HAN) en studeert volgend jaar af. Maar nu al heeft hij zijn eigen bedrijf: Lap Marketing, een online marketingbureau, speciaal voor startende ondernemers.

Ondernemer is hij in feite al sinds zijn achtste, toen hij op zijn skeltertje oud papier ging ophalen. En ook al eerder tijdens zijn studie begon hij een bedrijf, samen met drie andere studenten: Dronelaunch. Ze kregen er in 2018 zelfs de Toppers en Talentenprijs voor uitgereikt van de HAN.

Veel bezoekers

Met Lap Marketing bundelt hij de kennis die hij op de HAN heeft opgebouwd, ook door de speciale minor Digital Marketing die hij afgelopen jaar volgde, zodat ondernemers een website krijgen die optimaal is ingericht om hoog op Google te scoren en veel bezoekers te trekken. Daan: “We hebben onder andere neuromarketing behandeld. Dan leer je waar de bezoeker van een website het meest naar kijkt, en waardoor hij of zij het meest beïnvloed wordt. Daar kun je je design dus slim op aanpassen.”

Google

Daan doet vooral het design van de website, maar ook aan de techniek achter de site geeft hij veel aandacht. En bij elke wijziging van Google past hij de website van zijn klanten aan. Daan richt zich vooral op startende ondernemers omdat hij die het best begrijpt vanuit zijn eigen ervaringen als startende ondernemer. Maar ook gevestigde ondernemers kunnen een beroep op hem doen: iedereen is immers gebaat bij een website en een marketingaanpak waardoor je meer klanten trekt. Naast webdesign en online marketingadvies regelt Daan ook complete social mediacampagnes voor zijn klanten.

Info: https://www.lapmarketing.nl/

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

23:49
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:49
Locatie: Rozet

OKA in Rozet