Succesvolle verhalen over de kunst van het leven
Redacteur: Elisabeth van Horen | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 17-12-2018

Succesvolle verhalen over de kunst van het leven

Hoe gaaf zou het zijn om een boek samen te stellen met verhalen, geschreven door vrouwen en mannen die vertellen over hun levenslessen en hoe die hebben geleid tot succes, bedacht de Apeldoornse Lucinda Douglas na het verschijnen van haar autobiografie begin dit jaar. In dit boek vertelt ze over haar leven tijdens de apartheid in Zuid-Afrika, deelt haar levenslessen en wat maakte dat zij nu een internationale auteur, spreekster en ‘female leader’ is. Zo sprak Douglas dit jaar onder meer op de Afrikaanse Top in Nigeria.

21 stories

‘’Mensen kunnen veel leren van elkaar. De voorwaarden zijn wel eerlijkheid, kwetsbaarheid en de durf om je verhaal te delen’’, zegt Lucinda Douglas. En dat doen de 18 vrouwen, waaronder zijzelf, en 3 mannen in ‘The only 21 stories you will ever need to be successful in life & business’ vindt ze. ‘’Het zijn verhalen van mensen die de kunst van het leven weten over te brengen. Het boek biedt inspiratie en handvatten. Mede-auteurs Peggy-Sue, Michael en Mirella bliezen mij omver met hun oprechtheid en power.’’

E-book en paperback

De vertellers komen uit Nederland, Italië, België, Duitsland, Nigeria, de Verenigde Staten en Pakistan. Richard van Bruinnessen deed de eindredactie van het Engelstalige boek. ‘The only 21 stories you will ever need to be successful in life & business’ is verkrijgbaar als e-book en paperback via Amazon en Managementboek.nl. Prijs circa 25 euro.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

00:05
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

00:05
Locatie: Rozet

OKA in Rozet