Tjerry Verhoeven blikt vooruit naar 2020
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 25-11-2019

Tjerry Verhoeven blikt vooruit naar 2020

De feestdagen komen eraan. Het voelt een beetje alsof de kerstboom al is opgetuigd, maar met mijn hoofd zit ik nog middenin de voorbereidingen voor 2020. Een mooi verenigingsjaar organiseren vraagt om een goede planning en zeker wat betreft gezamenlijke bijeenkomsten en projecten is een gedegen voorbereiding noodzakelijk.

De afgelopen maanden heb ik ervaren als een flinke rollercoaster, met de stikstof en PFAS-impasse als zwaartepunt. We blijven knokken voor ondernemers om dit dossier vlot te trekken. Er zijn veel fantastische momenten om op terug te kijken. Bijvoorbeeld drie zeer succesvolle Techniekdagen, waar we duizenden jongeren hebben laten ervaren hoe leuk techniek is, de toekenning van Perspectief op Werk (miljoen per jaar per arbeidsmarktregio voor 2 jaar) voor een inclusieve arbeidsmarkt en een fantastische Dag van de Ondernemer op 15 november. Wat ben ik trots op de prachtige regio waar ik voor werk, met bedrijven en bedrijventerreinen die landelijke awards winnen.

In 2020 kijk ik uit naar nieuw te starten projecten en te organiseren bijeenkomst. VNO-NCW regio Arnhem-Nijmegen heeft weer interessante themabijeenkomsten en bedrijfsbezoeken gepland staan. En we zijn bezig om samenwerkingen op te zetten met allerlei partners in de regio om andere grootse events, die ik nog niet kan onthullen, op te zetten. Ook zullen er projecten gaan starten rondom industriële vormgeving en data-ontsluiting. Mooie samenwerkingen met partners in de triple helix.

Waar ik het meeste van geniet is als evenementen en projecten goed lopen. Daar kun je als ondernemer namelijk volledig van profiteren en dáár zet ik me het liefst voor in. Rond de kerst plannen we natuurlijk even niets. Hoewel ik enorm geniet van koude dagen en lichtjes in de stad, vier ik de feestdagen eigenlijk niet. Maar ik vind het wel een feest om te mogen werken in de regio Arnhem en Nijmegen. Een regio waar innovatie en sociaal ondernemerschap hand in hand gaan.

Tjerry Verhoeven
Regiomanager Arnhem en Nijmegen
VNO-NCW Midden
Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

14:00
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:00
Locatie: Rozet

OKA in Rozet