Tjerry Verhoeven goed op koers
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: eigen foto Geplaatst op: 13-08-2019

Tjerry Verhoeven goed op koers

De nieuwe regiomanager van VNO-NCW Arnhem-Nijmegen is in haar vrije tijd een wielrenster. Eén van de ausdauer. Maar ook één van het lef om nieuwe wegen in te slaan. Een korte kennismaking.

Het wielrennen kan ze niet laten, zelfs niet op vakantie. Afgelopen zomer was ze bijvoorbeeld in Japan, maar ook daar moest even een berg bedwongen worden. Met vriend en even grote wielrenfanaat trapte ze er vele kilometers weg.

Innovate

Bergen die opdoemen gaat ze dan ook niet uit de weg. Binnenkort de Techniekdagen in Bocholt, en Nijmegen en in Arnhem gecombineerd met Innovate. Vervolgens is er de uitdaging van de Arnhemse Energieaanpak voor bedrijven.

Energiescan

Hoe dat zit? Vanaf 1 juli is er een registratieplicht voor energieverbruik, en VNO helpt ondernemers daarbij met een energiescan. Zwaar traject, maar zeker niet onverslaanbaar: al eenderde van de ondernemers ligt op koers. In Arnhem heeft Tjerry al subsidiemogelijkheden beschikbaar.

Zandbak

Als Tjerry niet fietst dan is ze in de zandbak te vinden. En wel een hele grote zandbak: die van het beachvolleybal. Als toeschouwer kun je haar zelfs op nationale wedstrijden in Scheveningen terugzien.

Etappe

Momenteel rijdt ze (per auto) de regio rond om kennis te maken met ondernemers, leden, stakeholders. Veel ervan kent ze al, vanuit haar vorige rol als programmamanager bij de Werkgeversvereniging Zorg & Welzijn. Vanuit de hoedanigheid was ze al drie jaar lang betrokken bij de Techniekdagen, dus die etappe is al bekend voor haar.

Stuwwallen

Als Nijmeegse is ze een fervente Vierdaagsefan. Niet zozeer lopend, maar vooral vierend en genietend. Maar ze gebruikt de Nijmeegse stuwwallen ook als trainingslocatie voor haar wielrennerij. Want die stad heeft veel mooie kanten. Net als Arnhem, vindt ze. Het overbruggen is dan ook een van haar aandachtspunten.

Inspirerend

Op 5 september kunt u nader kennismaken met haar, op de eerste bijeenkomst van VNO-NCW in Nijmegen bij UTS Verkroost, met een inspirerend programma over anders samenwerken. Leden kunnen zich hiervoor opgeven op de website, geïnteresseerden eveneens.

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

eigen foto

Agenda Activiteiten

08 okt

14:34
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

14:34
Locatie: Rozet

OKA in Rozet