Verbouwing en upgrading Facility Point Arnhem gestart
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: Guido Wezenberg Geplaatst op: 29-01-2020

Verbouwing en upgrading Facility Point Arnhem gestart

Jeroen Tolmeijer, directeur: “De formules van de business centers zijn veranderd de afgelopen jaren. Net zoals je tegenwoordig niet meer alleen maar benzine tankt en in een hoekje van het tankstation toevallig een koffieautomaat ziet, maar bijna in een mini-restaurant terechtkomt waar je by the way ook nog kunt betalen voor je benzine.”

Hij heeft de eerste helft van 2019 in heel Nederland onderzoek gedaan naar de komende trends en het business center van de toekomst en heeft vervolgens een uitgebreid businessplan geschreven voor de transformatie van Facility Point Arnhem. "We gaan nu upgraden naar twee-punt-nul."

Ontmoetingsplek

“In het FPA 2.0 kom je als bezoeker in een soort huiskamer terecht waar je mensen kunt ontmoeten. Er is koffie, wifi en er is een leestafel. Op grote schermen staat wat er te gebeuren staat. Je kunt dus connecten met het centrum. En natuurlijk is er dan iemand van FPA die je verder helpt.”

Een artist impression van de nieuwe ontvangsthal, gemaakt door de eigen architect Guido Wezenberg:

Transparantie

Jeroen: “In ieder geval wordt er veel transparantie toegepast. De gesloten structuur zullen we doorbreken. Natuurlijk hou je je privacy als huurder of wanneer je een vergaderruimte of flexplek huurt, maar openheid – en dus connectie – zal er zeker zijn.”

Metamorfose

De eerste maanden van 2020 wordt de metamorfose gerealiseerd. De begane grond en de eerste verdieping worden dan volledig getransformeerd naar 2.0. De huurders zullen in overleg even in een andere ruimte binnen FPA worden gehuisvest. Naar verwachting is de verbouwing nog voor de zomer gereed. Een officiële opening wordt in september gepland.

Momenteel wordt de eerste verdieping gestript:

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

Guido Wezenberg

Agenda Activiteiten

08 okt

23:30
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

23:30
Locatie: Rozet

OKA in Rozet