Versla Google met nieuw gratis downloadbaar e-book
Redacteur: Frank Thooft | Fotograaf: John Wallbrink Geplaatst op: 18-09-2019

Versla Google met nieuw gratis downloadbaar e-book

John Wallbrink, sinds 10 jaar eigenaar van Wallbrink Crossmedia in Velp, pleit voor de Dag van de Online Marketingspecialist. “Ga er maar aan staan: de zichtbaarheid van een onderneming ligt in jouw handen. Het trekken van geïnteresseerde bezoekers en ervoor zorgen dat deze bezoekers kopers worden, is een verantwoordelijke taak. Het vereist elke dag de volste aandacht in een snel veranderende markt. Daarom is het wat mij betreft tijd om deze groep mensen in het zonnetje te zetten.”

Maar daarmee houdt het niet op. John: “De website is de basis van de gehele online strategie. Daardoor is gedegen kennis van SEO essentieel om een hoge positie in de zoekresultaten van Google te veroveren. En met name kennis over de veranderingen die binnen Google aan de gang zijn. Veranderingen die een totaal andere aanpak vragen voor het optimaliseren van websites.”

Bewondering

In de afgelopen jaren heeft John ruim 275 ondernemingen in het midden- en kleinbedrijf geholpen om meer omzet te genereren. Daarbij heeft hij nauw samengewerkt met hun marketingmedewerkers. “Ik heb bewondering voor deze mensen. Ze staan open voor vernieuwingen en praktische manieren om hun doelgroep te bereiken.”

e-book

John heeft in de 14 jaar dat hij voor zijn eigen bedrijf bij Reed Elsevier in Doetinchem gewerkt heeft, de nodige online ervaring opgedaan. “Veranderingen binnen de snel veranderende markt boeien mij. Daarom heb ik de kennis die ik in de loop der jaren opgebouwd heb, uitgebreid met de nieuwste ontwikkelingen, samengebracht in een prettig te lezen boek. Een ruim 94 pagina’s tellend e-book dat ik als blijk van waardering gratis weggeef aan 5.000 moderne Internet marketeers. Zodat zij direct aan de slag kunnen om een toekomstbestendige hoge positie in de Google zoekresultaten te veroveren.”

Voel jij je aangesproken? Reserveer dan jouw exemplaar van ‘Versla Google’ via:

www.ebookseo.nl

Auteur Geschreven door:
Foto's Fotografie door:

John Wallbrink

Agenda Activiteiten

08 okt

01:39
Locatie: Makro Nijmegen

Jong MKB Arnhem Nijmegen

03 okt

01:39
Locatie: Rozet

OKA in Rozet