Mediaspecialist: Daniella Middelhof

Daniella Middelhof

Op het snijvlak van taal, muziek en beeld is Daniella Middelhof op haar best. Ze werkt onder de naam Creative Projects al tientallen jaren aan een brede variëteit van communicatieve activiteiten: creatief schrijven, presenteren, entertainment en eventorganisatie. 

Als PR-vrouw heeft ze tal van projecten en events gehost; als creatieve schrijver en organisator heeft ze onder het theaterstuk ‘Love of my life’ geschreven, en voor RT V Arnhem heeft ze twee series geproduceerd: ‘Arnhemse Meesters’ en Arnhemse Meesters op zoek naar een plek’.

Binnenkort produceert ze nog twee afleveringen voor ‘Arnhemse Meesters op zoek naar een plek’. Als speaking poetheeft ze eigengemaakte teksten voor openingen (zoals Arnhem Proeft) voorgedragen; als webschrijver maakt ze teksten voor bijvoorbeeld de Eusebiuskerk; enzovoorts.

Met haar achtergrond van Kunstacademie (fine arts) en vervolgens een studie en werkervaring in de Pedagogiek en een verfijning via de Schrijversacademie is ze een creatief en betrokken persoon die zich steeds volledig verbindt met het project of de persoon waar ze mee werkt. 

Bedrijfsnaam: Creative Projects
E-mailadres: d.middelhof@live.nl
Mobiel: 06 30 39 59 22
Social Media