kd-24

Warme maaltijd

15 december 2016
Arnhem Blogs

Gastblog van culinaire redacteur Klaas Dijkstra met een terugblik op 2016 en een vooruitblik naar 2016.

Het is niet zo vanzelfsprekend dat je dagelijks een echt warme maaltijd krijgt voorgeschoteld. Zo eentje van vlees, groeten, aardappelen en een kuiltje jus. Gelukkig steunen we allemaal Het Leger des Heils en onder andere de Voedselbank. Een warm gebaar naar de medemens die het, even, wat lastig hebben. Die we samen even een steuntje in de rug geven. Gewoon omdat we dat als samenleving aan elkaar verplicht zijn.

 

Warme contacten

Warm zijn ook de reacties op de PersPodium lunches Kletsen met Klaas. Elke maand met zes gasten, een redacteur, fotograaf en hobbykok aan tafel. De lunch heeft warme onderdelen en is in zijn geheel ook warm te noemen. Er worden warme contacten gelegd. Afspraken gemaakt om warme koffie te drinken en vooral om elkaar weer eens te zien.

 

Warme motivatie

De warme ondernemer heeft vele mooie kwaliteiten. Gaat warm om met zijn product, koestert het met zijn vakmanschap en ontzorgt zijn warme klanten. Ook zijn medewerkers worden in een warme omgeving gemotiveerd en geïnspireerd. Het onderhouden van warme contacten met zijn relaties is voorwaarde voor blijvende omzet.

 

Warme toekomst

PersPodium en in het bijzonder de maandelijkse PersPodium lunches Kletsen met Klaas gaan in 2017 weer voor warme ontvangsten zorgen. Lunches waar we met onze gasten bijpraten over de actuele ontwikkelingen. Waar gasten elkaar inspireren. Waar je de warmte voelt.

 

Menutip Kerstdiner

  1. Kipcocktail
  2. Consommé double
  3. Biefstuk Stroganoff
  4. Chocolademousse
  5. Kaas

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *