afbeelding Pitchdag1 (002)

Naoberkrediet houdt Pitchdag

26 mei 2017
Achterhoek/Liemers

Naoberkrediet Achterhoek/Liemers houdt op 23 juni een Pitchdag. In verschillende workshoprondes worden de ingezonden businessideeën besproken. Een waardevolle prijs wacht op de winnaar.

Tot 1 juni hebben (startende) bedrijven de mogelijkheid een businessidee in te dienen. Vervolgens worden dertig personen uitgenodigd voor de Naoberkrediet Pitchdag in het ICER bij Cultuurfabriek  DRU in Ulft.

In de workshoprondes wordt verder aan de ideeën gewerkt, waarna diezelfde dag de finale volgt met vijf deelnemers, die hun businessidee mogen pitchen voor een jury. De winnaar gaat naar huis met financiering en gratis coaching van Naoberkrediet.

De financiering van het winnende businessplan bedraagt maximaal 100.000 euro tegen nul procent rente en een jaar gratis persoonlijke coaching ter waarde van vijfduizend euro.

Alle andere deelnemers maken eveneens kans op een aantrekkelijk aanbod  van Naoberkrediet.

 

Netwerk

Naober(buren)krediet is een regionale kredietunie voor Achterhoek en Liemers. Ondernemers met een goed plan, die tussen de 50.000 en 300.000 nodig hebben voor financiering van hun huidige bedrijfsvoering of voor het opstarten van nieuwe business, kunnen hun plan voorleggen aan Naoberkrediet.

Deze kredietunie bestaat uit een netwerk van betrokken en ervaren ondernemers, die bereid zijn (collega)ondernemers te helpen met geld en advies. Overigens is het in speciale gevallen ook mogelijk een beroep te doen op meer dan drie ton door middel van cofinanciering met derden.

Naar de ingediende aanvragen wordt zorgvuldig gekeken. Bij een positieve beoordeling kan het benodigde krediet snel worden verstrekt. Coaching maakt een belangrijk deel uit van de kredietverlening. De coaches helpen de ondernemer desgevraagd bij het structureel laten renderen van het geleende geld.

Doel van Naoberkrediet is blijvend een bijdrage te leveren aan werkgelegenheid en innovatie in Achterhoek en Liemers.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *