Team-Bliksem-Vers

Bliksem Vers groeit dankzij succesvolle crowdfundingcampagne

12 juli 2017
Arnhem

Het Arnhemse bezorgrestaurant Bliksem Vers kan doorgroeien dankzij een succesvolle crowdfundingcampagne. Begin dit jaar opende het bezorgrestaurant haar deuren. Oprichter Armin: “Wij gaan nog een stapje verder dan Hello Fresh, we nemen je ook het koken uit handen.”

Eigenaren Armin Pillen en Reinard Harenberg hebben beiden een grote passie voor koken. Nu maken ze vers en verantwoord eten voor iedereen toegankelijk. Sinds de start dromen zij al van uitbreiding, een succesvolle crowdfunding campagne maakt dit nu mogelijk.

 

Succesvolle crowdfunding

Bijna €30.000,- hebben de jonge ondernemers binnen korte tijd opgehaald. “We kunnen nu verder groeien en hebben onder meer geïnvesteerd in extra koeling, een betere vaatwasser en stickers op onze scooters,” aldus Armin. Inmiddels werken naast de twee oprichters ook zeven bezorgers bij Bliksem Vers.

Het blijft niet bij Arnhem, het is de grote droom om over vijf jaar meerdere vestigingen door heel Nederland te hebben. Bang voor Foodora of Uber Eats zijn de heren niet. “Wij zijn een bezorgrestaurant. Onze maaltijden zijn bedacht en gemaakt om warm bezorgd te worden. Dat is bij normale restaurants niet zo. Die laten gerechten bezorgen, die daar niet altijd geschikt voor zijn. Denk aan slappe frietjes of uitgedroogde, taaie biefstukken. Heerlijk in een restaurant maar eigenlijk niet geschikt om te bezorgen.”

Van evenementen naar verantwoord eten

Tijdens hun werk in de evenementenbranche, voor o.a. 8Bahn, hebben Armin en Reinard alle kant-en-klaarmaaltijden en bezorgservices leren kennen. “Alle maaltijden uit de supermarkt kende ik inmiddels wel. Ik kon precies aanwijzen wat wel en niet lekker was”, aldus Armin over de periode dat hij regelmatig zes dagen per week op kantoor at. Daar ontstond het idee om vers en verantwoord eten voor iedereen mogelijk te maken. Wat Bliksem Vers onderscheidt van anderen? “Het bezorgen van verantwoorde, uitgebalanceerde maaltijden. De frituurpan komt er bij ons niet in.”

Bliksem Vers

Bliksem Vers is het bezorgrestaurant in Arnhem en omstreken voor verse, voedzame en verantwoorde maaltijden en bezorgt deze bij jou thuis, op je werk of waar je maar wilt. Zelf uren in de keuken zwoegen om wat lekkers op tafel te krijgen, is verleden tijd. Bij Bliksem Vers heb je de keuze uit losse gerechten of een driegangenmenu. Van gegrilde kippenpoten, de huisgemaakte falafel of een heldere paddenstoelensoep, wekelijks verandert het menu en komt er een nieuw gerecht op de kaart. Op zoek naar catering op locatie? Ook daarvoor kun je terecht bij Bliksem Vers. Vind je dat er iets ontbreekt op het menu? Ideeën voor nieuwe recepten zijn altijd welkom.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *